SY LEE: Elsker mit arbejde og elsker mine dejlige venner!

SY LEE: Det skal du lave i aften! Derfor skal du se den! (Interview)

Honeybees, du har sikkert set en masse reklamer for denne her film på det seneste… Gud jeg vil lige fortælle Jer, at den er så hot! Jeg stønner så meget til den haha… Ikke bogstaveligt men jeg skreg nogle steder i filmen haha… Overvældende scener og små “outfits” og veltrimmet kroppe… Puha.. Ved du ikke, hvad du skal i aften eller i weekenden, så tag ind og se “Magic Mike XXL”! Underholdende og I får det varmt! De kan virkelig bevæge deres frække kroppe!

image1

Se mit interview til gallapremieren på den røde løber, hvor jeg fortæller, hvorfor jeg netop skal se den film, og hvilke danske kendisser, som jeg kan tænke mig at se, der smider tøjet hehe…

I aften står den på hygge med mine dejlige veninder! Lækre drinks og sunde snacks og ud og shake ass hehe… Jeg er lige kommet hjem fra en god omgang træning med min kammi Christian, som er bodybuilder og vi har spist amok på restaurant i dag haha… Jeg nyder sommeren for vildt! Go’ mad og dejligt selskab! Det er lige mig! Go’ aften alle sammen! :)

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Elsker mit arbejde og elsker mine dejlige venner!