SY LEE: Quick update! Fridag i dag! Den skal nydes i fulde drag!

SY LEE: “Chun Bo” – lækker og autentisk asiatisk buffet! Must-try folkens! 

Honeybees, hvis I ikke har hørt om denne asiatiske restaurant “Chun Bo” før, som har eksisteret over 20 år på Åboulevard 27 i Frederiksberg, så skal I tjekke den ud! Jeg har blogget om den før, og jeg elsker dette sted, for de laver autentisk asiatisk retter, som mine egne forældre vil lave den. Jeg er jo asiat, og jeg ved, hvad jeg taler om.

Det er ikke bare en typisk buffet, som man ser fra steder til steder, men hver enkel ret er lavet med kærlighed og de sørger for originalitet i hver ret fra hvert land. Der er retter fra Vietnam (mit eget hjemland), Kina, Thailand, Koreansk og japansk etc. Deres mad er altid friske, da de laver små portioner og kommer konstant med nye! Love it!

En god blanding af det hele samt all you can eat frozen yoghurt og softice og salatbar! Lækkert! I kan lige se billeder fra mit sidste besøg for ikke lang tid siden:

       Foto: Sy Lee – Instagram @SyLeeStarlight

Dette er kun nogle af retterne! Der er over 60 retter at vælge imellem! I vil elske deres mad og det er overkommelige priser. Jeg elsker deres mad!

I dag skal der tannes på stranden med nogle venner, som jeg ikke har set i 100 år, nu hvor jeg alligevel skal have en fridag og sole mig, er det dejligt, at de kan sole med mig! Det kan være vi evt. smutter forbi “Chun Bo” i aften! Jeg får helt lyst nu! Hehe… Ses senere på bloggen i dag! :)

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Quick update! Fridag i dag! Den skal nydes i fulde drag!