SY LEE: Quick Update! Dejlig og travl sommer! 

SY LEE: 4 dage uden bloggeri! WTF! What is going on! 

Honeybees! Jeg håber, at I har det skønt! Jeg vil lige en quick update på bloggen. Grunden til, at der har været stille 4 dage på bloggen og endda instagram er pga. travlhed på arbejde med mit fitness-firma “FitnessGoal”, og min næste STORE REJSE, der vil ændre mange ting i mit liv!

Kan I huske, at jeg har fortalt Jer om mine kommende to rejser i år? Den ene kræver utrolig meget planlægning! Puha! Jeg glæder mig til at afsløre på selve dagen, når jeg står i flyveren, hvad jeg skal i det smukke og gigantisk land!

Jeg kan afsløre, at jeg har får skræddersyet en del tøj til turen! Det er så flotte! Jeg kommer måske til at vise noget af det på den røde løber i august måske. Jeg kan afsløre, at jeg bliver nødt til at ændre hårfarven igen! Det vil jeg nemlig ikke, men jeg har fået at vide, at jeg SKAL. Øv! MEN vi trækker farven ud igen, når jeg er i DK IGEN og så skal jeg have en FED farve igen! Hehe…

Jeg har hygget mig meget efter arbejde alle dagene. Jeg kan ikke vente med at have fri lørdag aften og søndag!

Her er nogle få billeder fra de senest par dage:

Fuld fart disse dage! Mad på farten konstant! Savner at lave min egen mad!

       
Der mangler lige et billede af Rune, min allerbedsteven! Jeg har enten spist  ude eller hos en kammi, hvor de har lavet mad til mig! Gode venner! :) Jeg fik min allerførste Cocio i år, hvor Rune har købt den til mig! Aldrig haft den så stor! Haha. Damn den var god!

Nu er jeg på vej til to veninder, hvor de har lavet friske forårsruller til mig! De ved, at jeg savner vietnamesisk mad! Seriøst jeg har de bedste venner og veninder! <3 Jeg er så taknemmelig!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Quick Update! Dejlig og travl sommer!