SY LEE: My New In! " S.lemaire Design" - Dansk ur- og smykkedesigner

SY LEE – VIDEO: “Normal HAUL Video” PART 2

Honeybees! Så gør jeg det igen og den her gang også med de udvalgte skønhedsprodukter fra butikken “Normal” på Vesterbrogade. Jeg glæder mig til at tage den i Fields og jeg glæder mig til at tjekke Danmarks største Normal butik i Fisketorvet! Yay! De skulle have så mange produkter, som de andre steder ikke har! Jeg konmer til at gå amok! 

Jeg har lavet en ‘Normal Haul Video’ med mine kosmetik. Alt er købet fornyligt. I love it! 

HUSK at ABONNERE min YouTube Kanal: “Sy Lee (Official)”, for på tirsdag kommer der en makeup tutorial kun med kosmetik fra Normal! Spændende at se om det er godt eller ej! Så kan I også se, hvordan jeg lægger makeup.

Tjek min nyeste Normal HAUL-video Part 2 ud her:

 
Jeg håber, at I kan lide min nye Haul video. Jeg laver mange flere og makeup tutorial video, hvis I vil have det. I må gerne subscribe ind på kanalen eller kommentere, så kigger jeg på det! :)

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My New In! " S.lemaire Design" - Dansk ur- og smykkedesigner