HAUL-VIDEO: GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE - Sundt & Smukt Hår!

SY LEE: Verdens bedste spraytan pifter altid min naturlige brun hudfarve op! Den giver mig ekstra glød! 

Honeybees, I ved jo, at jeg er brun fra naturens side, men jeg pifter den nogle gange op med dette her amazing spraytan fra det skandinaviske mærke “Gold Professional Haircare”, som I har nok set mig poste hist og pist på bloggen. Jeg bruger utallige forskellige mærker, men dette mærke er et af dem.

Jeg elsker at se gyldenbrun ud. Man ser altså bare friskere ud, når man er brun. Det må vi erkende! Hvem vil ikke se frisk og sommerlicious ud?!

Med dette spraytan kan du også dæmpe din makeupforbrug på ansigtet, så du stadig ser brun og sund ud i stedet for at proppe ansigtet med en masse kosmetik på, selvom det elsker jeg.

Dette spraytan har jeg brugt i et år, men jeg har aldrig nævnt det. Jeg aner ikke hvorfor, men jeg bruger det fx når jeg vil pifte min egen hudfarve op og så ser jeg bare friskere ud, selvom jeg ikke har makeup på :) Man kan gradvis gør ens hudfarve brunere med flere sprøjt. Den dufter så godt og efter et par sprays, dufter man af INGENTING efter få min., og det kan jeg godt lide. Jeg vil dufte af ingenting, da jeg vil have min Eau de Toilet skal overdøve hehe…

Produktet er naturligt fremstillet! Den lugter slet ikke af selvbruner og den SMITTER IKKE AF – jeg kan ikke klare, når folk stinker af selvruner haha.. og den giver en naturlig sommerbrun hudfarve! Thumbs ups!

Anvendelse:

Jeg bruger face scrub om aften fx inden jeg går i seng. Jeg kommer håndklæde rundt om mit frontparti dvs. skuldrene og brystet dækkes til med et håndklæde.

Efter renset ansigtet med face scrub sprøjter jeg faktisk kun 4 gange. Først i midteb af ansigtet med ca. 20-30 cm. afstand. Begge sider af ansigtet og så en enkel gang på halsen. Done! Den koster kun 129 kr. lige –> HER!

Det var lige the secret :) Ha’ en fantastisk søndag! Dejligt vejr i dag! Weeeh!

Ps. Jeg har lavet en HAUL-video, hvor jeg viser Jer nogle af mine faste produkter fra Gold, som altid står badeværelset. Jeg laver en ny video på et senere tidspunkt, hvor jeg viser Jer, hvordan jeg selv styler mit hår med dem.


DSC00089

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Følg Gold facebook side for nyheder. 

Alle produkterne kan købes på nettet, og de koster fra 109 kr. og opad på nettet, ellers forhandles de kun hos frisørsaloner fx. Studio35 Chao Chao eller er de laveste priser, som jeg har fundet er –> HER!

Dette mærke bruger jeg bl.a. til håret. Jeg laver flere HAUL-videoer og makeup tutorials. Husk at ABONNERE min YouTube kanal –> HER!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

HAUL-VIDEO: GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE - Sundt & Smukt Hår!