SY LEE: Skal jeg skifte hårfarve igen?!

SY LEE: Summerlovin'<3 Mine klienter har 1. prioritet i år og dernæst SOLEN!

Honeybees! Nyder I det smukke vejr her i DK?! Hold da op der er allerede mange på stranden! Jeg nød dagen så meget i går efter en lang arbejdsdag med mine klienter op i fitnesscentret, og derefter nød jeg vejret på stranden og fik fint besøg af Gitte Nielsen aka. Gitte Stallone og nød solen på min strand. Så hyggeligt :)

 

Foto: Sy Lee & Brigitte Nielsen, Gitte Nielsen aka. Gitte Stallone (Instagram @SyLeeStarlight) 

I dag har det nogenlunde været en lignende dag som i går! Tidlig op i fitnesscentret allerede kl.08 om morgen og fik gennemtæsket mine klienter indtil kl.14.00, og derefter nød jeg så min egen træning og lidt sol! Dagen flyver virkelig hurtig, når man arbejder så meget, men jeg nyder det hvert sekund!

At arbejde som personlig træner og kostvejleder er det bedste jeg ved! Det er givende og jeg føler, at jeg gør en forskel for mine klienter. 

Jeg sidder lige nu og pakker mine ting ud og kigger på mine varer fra butikken ‘Normal’, som jeg er blevet helt vild med! Alt er sååå billigt! Jeg er stamkunde nu haha. Den ligger nemlig på min vej mod arbejdet, hvor jeg har mine klienter. 

   

Et godt kup gør mig så glad haha… Hvis I følger mig på facebook, så ved I, at jeg bliver så lalleglad, når jeg opdager billige varer! Haha. Det er der ingen skam i! Der hvor man kan spare, så gør jeg det! :) MEN tøj, sko og makeup sparer jeg simpelthen ikke på! Haha… 

Jeg har bestemt mig for at tage ud og spise med min øjesten Rune i aften og nyde en god film sammen! Mine andre drengevenner vil have mig i byen samt opleve den sidste dag til Distortion, men jeg har bare ikke lyst til at feste. Jeg tror, at vi tager på en af mine yndlingsrestauranter Chun Bo og spiser asiatisk buffet og sushi! Yummy! Jeg elsker denne restaurant for de laver sublim og autentisk asiatisk mad fra bunden!

Jeg ønsker Jer en fantastisk aften!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Skal jeg skifte hårfarve igen?!