SY LEE: MTV 10 års fødselsdagsfest! My crazy weeknd! // WabiWabi // Tivoli

SY LEE: Summerlovin’ with Iboom! Sikke en dejlig dag!

Oh honeybees, sikke en dejlig morgen! Tidlig op, løbe en tur og om lidt skal jeg mødes med Se & Hør og lave noget crazy! Jeg afslører senere hehe.. Vi ska skyde en masse billeder i forbindelse med noget, der er i DK lige pt. Jeg er spændt! 

Forresten mine lækre cluthes fra Iboom er kommet samt de søde iPhone covers. Jeg bestilte både til de gamle tlf og den nye 6’er, så de ligger pænt på hylden hehe… De er ret fine og Iboom.dk har et stort udvalg af mobil covers til android og iPhone samt cute accessories, som I burde tjekke ud. Jeg elsker deres bling bling usb stik fx. Jeg elsker ting, der er anderledes og nuttet, og det har IBOOM :) 

     

    Foto: Alle tingene kan købes hos IBOOM.DK (Instagram @SyLeeStarlight)

Jeg ønsker Jer en dejlig dag! Ses senere på bloggen igen! :)

Love fra Jeres Sy Lee <3 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: MTV 10 års fødselsdagsfest! My crazy weeknd! // WabiWabi // Tivoli