SY LEE: Mit fitness firma er en succes! Tegn på stress symptomer! Går nøgen rundt!

SY LEE: Stress! Husk at tage fridage og nyde livet! Premiere på serien “Empire” – I love it!

Honeybees, i mit forrige indlæg om mine tegn på stress symptomer, valgte jeg jo at tage fri i forgårs og faktisk også i dag, da mine forældre er kommet hjem fra USA. Jeg kan mærke, at jeg har overarbejdet og har alt for meget om ørerne, at jeg glemmer at passe på mig selv.

I forgårs fik jeg ordnet en masse ærinder samt jeg nåede at se en veninde, ordnet hår, afhentet en masse ting og ses med min gode ven Emil, som er kommet til DK for at besøge mig. Jeg havde en fantastisk aften længe! Jeg tog ham med til premiere på den mest populæreste amerikansk serie “Empire” på ‘Empire Biograf’, som jeg var blevet inviteret til af ViaPlay. Damn, den serie er så god! Da første afsnit stoppede, ville jeg se mere! Den kan ses på viaplay og jeg anbefaler den varmt! Masser af drama, kærlighed og spænding!!! Og bedste af det hele er MUSIKKEN! WOW! Jeg fældede en tårer til intro sangen: “what is love” – wow jeg hører den på repeat!

Før biograf turen hyggede vi med god mad inden, og jeg var ved at dø af sult efter filmen, så vi tog ud og spiste sushi, selvom de var ved at lukke halv ti, men de valgte at åbne for os! Så sødt af dem de ville holde åbent lidt længere pga. os! Hehe… Jeg fik ordnet hår inden røde løber hos Studio35 med lækre Gold Professional Haircare produkter. Så lækkert at slappe helt af og blive forkælet og hygge med gode venner. Det er vigtigt, at vi unge lærer at slappe af og nyde livet engang imellem. Jeg må lære at være bedre til at slappe af!

  

          

  

Disse to sange får mig til at bryde sammen og fælde en masse tårer. Jeg har det på samme måde, som lyrics er skrevet…..

Den serie skal I bare se! I love it! Jeg vil sidde på Viaplay hver dag og se alle afsnittene!

Ps. Jeg har stadig slem høfeber! Jeg måtte tage fri fra arbejde igen! Ses senere på bloggen igen! 

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Mit fitness firma er en succes! Tegn på stress symptomer! Går nøgen rundt!