SY LEE: Et af mine mange yndlingsmærker - TONI&GUY - 'Creative' serien

SY LEE: NYT TV-PROGRAM SNART! Det passer lige til min personlighed!

Honeybees, så kan jeg hermed fortælle Jer, at jeg kommer til at optræde i nyt tv-program, som passer lige til min personlighed og min passion, da jeg arbejder og lever som personlig træner og kostvejleder med mit fitnessfirma ‘FitnessGoal‘ i dag. Jeg elsker udfordringer og rykke mine grænser mht. fitness og sport. Jeg er et fitness freak, og jeg har jo ændret mig meget, siden I har set mig på skærmen 3,5 år tilbage. Utroligt at tænke over, at det er faktisk 4 år siden, at jeg har deltaget i et tv-show. Go’ morgen Danmark sidste og Natholdet tilbage i 2012 tæller jo ikke. Men sidst I så mig på skærmen, var jeg meget yngre, og jeg opdagede og udviklet nye sider af mig selv, som I så i Fristet i 2011 og Divaer i Junglen i 2012. Jeg er nok blevet en del voksen nu, og jeg har prioriteret uddannelser de seneste par år og har færdiguddannet mig som landskabsarkitekt og i år som personlig træner og kostvejleder, som jeg har valgt ar arbejde med i år. Jeg kunne have takket ja til reality-programmer fra forskellige kanaler, men jeg havde valgt at prioriter skole samt det skulle være noget, som passer til mit liv nu.

‘Ninja Warrior’ kommer nu til DK! Det er verdens vildeste forhindringsbane. Tusindvis af mennesker verden over har taget kampen op mod den krævende bane. Kun tre personer har besejret den. Nu er turen kommet til Danmark, hvor Kanal 5 til sommer giver en række modige og dygtige danskere chancen for at tage imod den ultimative udfordring i kampen om at blive Danmarks Ninja Warrior.

I denne omgang kommer der også til at optræde enkelte kendte danskere, hvor jeg er så en af dem, der får chancen for at klare den vildeste bane ever! Jeg havde overvejet at afprøve banen, da den var her i KBH sidste uge, og jeg GLEMTE ALT om selve casting dagen, så jeg dukkede ikke op!

På den dag ringede Se & Hør til mig, mens jeg var på arbejde, at de havde hørt, at jeg skulle have dukket op, hvor jeg sagde, at jeg havde glemt om det og tænkte, at det var lige meget, overtalte de mig, at jeg skulle komme dagen efter, som var den sidste casting dag. De havde ret! Det var jo en once in a lifetime experience at prøve den her crazy bane! Jeg dukkede op dagen efter, hvor det øsede konstant! Drivvåd! BLÆST OG REGN! En forfærdelige casting dag ever!

Men jeg gennemførte det hele og klarede mig fint, og nu skal der optages det første afsnit her i næste uge. Jeg er spændt og jeg ved, at det bliver en vild udfordring! Mon jeg klarer banen eller ej, så får jeg den vildeste oplevelse, og I kan følge mig snart på Kanal5.

DSC00221 DSC00222 DSC00226 DSC00229

Foto: Denne uges Se & Hør

Her er videoklip fra Ninja Warrior i USA:

Wish me luck venner! Jeg er Danmarks næste Ninja Warrior! De tre i hele verden, der har klaret banen er asiatere! Jeg har noget at leve op til!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Et af mine mange yndlingsmærker - TONI&GUY - 'Creative' serien