SY LEE - FRUSTRERET: Mit fitness website har været nede! ALT for mange besøgende 1 gang! 

SY LEE: MTV 10 års fødselsdagsfest! My crazy weeknd! // WabiWabi // Tivoli

Honeybees, weekenden er over og nu har jeg fri fra work! Omg jeg kan virkelig mærke at weekenden har taget over, og jeg er ikke helt frisk, selvom det er mandag!

Fra i morgen af kører jeg alle mine træningsforløb i fitnesscentre, så tilmeld dig, hvis du vil strammes op her til sommer! Tjek www.FitnessGoal.dk og skriv endelig, hvis du vil have et effektivt og intensivt forløb fx. 6 ugers forløb og jeg søger for din kost ovenikøbet.

Dejligt at have fri nu! Jeg glæder mig til at smide en masse op, så I kan se mine klienters transformationer i den nære fremtid.

Jeg håber, at I har haft en dejlig weekend, for det har jeg sandeligt, MEN jeg gik under ALT for tidlig i fredags og ja alkoholen dræbte mig resten af weekenden. Den dræbte min bff Gustav og jeg haha.

Det er virkelig sjældent, at jeg indtager sjusser, så kroppen er ikke vant til det. I fredsdags skulle jeg nå tre arrangementer, to fødselsdagsfester og MTV 10 års fødselsdag. Jeg nåede lige min barndomsveninde lige kort inden mtv og sige hej, og til mtv gik jeg under! Jeg nåede ikke den sidste fødselsdagsfest på Lina Rahns klub, Klostret. Typisk mig, der siger ja til alt for mange aftaler på en gang.

Jeg nåede ikke at tage så mange billeder, for jeg gik under hehe. Ja når man er personlig træner og kostvejleder, er alkoholen nok det sidste, som jeg rører ved! Men til disse arrangementer, skal man også hygge sig i ny og næ.

Min bff Gustav aka. Gustav tog med mig og vi hyggede os for vildt! Her er nogle få billeder. MTV elsker os party starters, I kan tro, at vi gik amok på dansegulvet og vi var de første, der dansede! Hehe…


        

Det var en fed aften! Jeg elsker at feste med min bff Gustav, fordi vi er så crazy og fordi vi altid har det så sjovt sammen! Oh jeg elsker ham! Det var så hyggeligt at møde vennerne, bekendte og artisterne igen. Næsten altid de samme ansigter man ser hvert år. Så hyggeligt!

Se vores kort interview med JuicyPlay.dk: HER


Se de andre gæster: HER

9088413-

Foto: Uffe Weng / BT.dk

I lørdags valgte vi at stå tidligt op og træne amok hos LodedGym og senere tog vi ud og spise sushi på ‘WabiWabi‘ på Islandsbrygge ved siden af Hotel Stay. Jeg anbefaler varmt denne sushi restaurant ‘WabiWabi’. Jeg blogger mere om stedet senere :) her er få billeder: 

    

Om søndagen tog Gustav og jeg spontant i Tivoli og hygge os hehe… I kan se st vi har haft en mega hyggelig weekend! Hehe.. Det var også længe siden, at vi har haft flere hygge-dage i træk! Ikke noget bedre end at have kvalitetstid med sin bedsteven.

Nu er det tilbage til hverdagen! Det er også skønt! Men jeg glæder mig til næste weekend allerede igen! Hehe.. Ps. Ses senere igen på bloggen!

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE - FRUSTRERET: Mit fitness website har været nede! ALT for mange besøgende 1 gang!