SY LEE: KUN GULD til mit hår - 'Silk Drops' af 'Gold Professional Haircare'

SY LEE: Mit hjerte bløder… #StopHateCrime

Honeybees, mit hjerte bløder lige nu! Jeg blev rørt og blev mindet om min uheldige episode ikke for lang tid siden, hvor jeg blev overfald af to fyre ved Nørreport midt om dagen, hvor ingen hjalp mig og bare stod og så på!

Min episode (som kan læses -> her) er INGENTING ift. til det, der er sket i Ukraine! 

  
Foto: Sy Lee – HUSK! Altid være dig selv, uanset hvad! Vær dig selv! (Mikkel Laumann / Miinto)

Mindst 10 personer blev overfaldet og såret, pga. et optog for homoseksuelle rettigheder i Ukraine og 25 er blevet såret! Det er forfærdeligt at tænke på! Mit bløder lige nu, fordi jeg kan mærke smerten af, af folk overfalder en, bare fordi de mener, at man er anderledes og dermed mener man ikke burde leve!

Om man er hetero, homo, lebbe eller for Guds skyld bi, så giver det ingen ret til at slå andre! 

Jeg bliver så rasende indeni! Mine tanker går til disse hændelser i hele verden og jeg ved, at der sker forfærdelige ting verden over, MEN tanken om ikke at kunne være sig selv og samtidig blevet overfaldet fordi man er sig selv, er forfærdeligt!!!

Jeg er træt af #HateCrime og jeg går inden for #StopVold #StopMobning. I forstår ikke, hvor ked af det er jeg lige nu og rasende, fordi det mindes om de ting, som jeg har været igennem.

Læs den forfærdelige nyhed -> HER!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: KUN GULD til mit hår - 'Silk Drops' af 'Gold Professional Haircare'