SY LEE: I want beach NOW! Rejs billigt her!

SY LEE: KUN GULD til mit hår – ‘Silk Drops’ af ‘Gold Professional Haircare’

Honeybees! Endelig fri fra arbejde! En lang dag i fitnesscentret og foran computeren! Puha! Det har heller ikke været særlig sjovt med høfeber i dag. 

Jeg vil lige fortælle Jer i dag om mit uundværlige hårprodukt, som hedder ‘Silk Drops’, som er et dansk mærke ‘Gold Professional Haircare‘. 

Dette mærke er ikke bare hårprodukter, der styler dit hår flot, men de giver dit hår masser af pleje og næring, og derfor kan jeg lide dette mærke. Det er vigtigt for mig, at jeg propper sunde skønhedsprodukter på mig, og Gold Professionel Haircare produkter er for det meste udelukkende fremstillet af fornyelige og bæredygtige ressourcer ved hjælp af rene essentielle olier, planteekstrakter og naturlige antioxidanter.

  

Foto: Sy Lee – Mit uundværlige hårprodukt ‘Silk Drops’ (Instagram @SyLeeStarlight

DSC00089

SILK DROPS 50 ML:

Silke ekstrakt, Panthenol og MiruStyle blødgør , styrker og genopbygger . Silk Drops giver UV- og varmebeskyttelse og give ekstra krop, når føntørring .

ANVENDELSE: Spredes gennem fugtigt eller vådt hår . Kam igennem. Blow tør for ekstra volumen .

TIP: Ideel til hår extensions . Stor kombineret med andre stylingprodukter for ekstra glans, konditionering og beskyttelse.

Dette er et must-have hårprodukt venner! Den dufter amazing og det er et seriøst et mirakelmiddel til hår! Bogstaveligt! En slags GULD SERUM TIL MIT HÅR! <3

Den er faktisk ikke dyr. Kun 129 kr. Fx her hos denne webshop -> HER! Eller smut forbi Studio35 Chao Chao, som har stået bag dette fantastiske mærke!

Som I kan se mit ovenstående billede med Gold hårprodukter, er nogle de ting, som jeg har stående på mit badeværelse samt med alle mærker. Jeg er en stor skønhedsforbruger, så jeg anbefaler varmt dette mærke. Dette indlæg er en frivilje anmeldelse, fordi jeg elsker dette mærke! Jeg kommer til at lave en HAUL-Video, hvor jeg gennemgår mine Gold hårprodukter samt andre mærker og makeup produkter også.

Jeg håber, at I kan bruge tippet til noget. I bliver ikke skuffet! 

Love fra Jeres Sy Lee <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: I want beach NOW! Rejs billigt her!