SY LEE - VIDEO: Det her er ikke i orden! Paris i "flystyrt"!

SY LEE: Jeg kan ikke trække vejret! Røde løber med “Magic Mike” i aften! Hvad skal jeg have på?!

Omg i aften står den på gallapremiere på den nye film “Magic Mike”. Jeg kan ikke få luft lige nu! Se traileren lige her, så forstår I hvorfor! Hans dansemoves are sooooooo hot! Tænk at være så goodlooking og danse sådan der?!

Vidste I han har en fortid som rigtig stripper?! Det levede han af, før han tog chancen som skuespiller i Hollywood?! Ja hans udseende og hans talent fik ham til tops. Vidste I han har børn? Han har i hvert fald det gode hvad en fyr skal have eller hvad? Hvad synes I? Jeg glæder mig til i aften. Jeg ved ikke, hvad jeg skal have på den røde løber endnu?! Panik! På gallainvitationen står der seriøst, kvinder klæd Jer på og mænd klæd Jer af!

Skal jeg komme halvnøgen?! Det kan jeg godt finde på haha…. Eller hvad?! Hmm…. Så slipper jeg for at finde ud af, hvad jeg skal have på i aften hehe… Hvad synes I?

  
channing-tatum-759

IMG_6672.JPGFoto: Sy Lee – Mine nye armbånd fra S.lemaire Design skal luftes i aften!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE - VIDEO: Det her er ikke i orden! Paris i "flystyrt"!