SY LEE: Forvirrende kropstranformationer! Ta' på og bulking vs. sommer shredded?! 

SY LEE: Jeg kan ikke leve uden den her! Den røg i flammer i mit køkken! 

Honeybees, så fik jeg afhentet min gave fra min papa og mama på posthuset her i dag! Det er lørdag og jeg står her og nyder at lave mad i mit dejlige køkken. Jeg er inviteret til to fødselsdagsfester i aften! Puha!

Inderst inde har jeg bare lyst til at lave masser god mad og hygge til en god film! Det er min fridag! Jeg skal arbejde i morgen med træning med klienterne fra formiddag til kl. 19.00 ellers fri om aften! Jeg kan ikke vente. En fridag er ikke nok!

Jeg er så glad for min gave! Jeg kan seriøst ikke leve uden en riskoger. Det er nemt, hurtigt og risen passer af sig selv og brænder aldrig på! Smart!

Jeg er asiat og vi aisatere elsker ris haha… Jeg kan ikke leve uden ris og en riskoger. Jeg bliver seriøst muggen/gnaven uden ris haha. Godt være jeg er født i DK, men jeg kan ikke leve uden ris, ligesom mine danske venner skal have rugbrød i ny og næ. Sådan har jeg der med ris!

Er den riskoger ikke fin?! Den er bestilt fra udlandet. Dem vi har i DK, er ikke gode og de har ikke den slags låg, som jeg vil have her :) weeh hvor jeg glad! Så bliver jeg mindre gnaven nu, fordi jeg får min ris til daglig hahaha…. Jeg har seriøst haft 3 riskoger nu og alle sammen døde! De var alle sammen købt i DK! Den sidste røg seriøst i flammer i mit køkken! Jeg fik et chok mann… Jeg var i bad og jeg lugtede røg og skyndte mig ud NØGEN og kastede vand over den! Nu har mine forældre været i USA og investeret i et godt et! Forhåbentlig! Tænk at jeg laver ris hverdag, at de brænder sammen haha…

Jeg ønsker Jer en dejlig lørdag aften! Jeg er ved at lave en masse YouTube Videor, så husk at abonnere min kanal “Sy Lee (Official)”, så I ved, når der kommer nye videoer -> HER! 

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Forvirrende kropstranformationer! Ta' på og bulking vs. sommer shredded?!