SY LEE: Summerlovin' with Iboom! Sikke en dejlig dag!

SY LEE: Jeg har blå mærker over det hele! 

Honeybees, en quick update på farten! Jeg må bare fortælle det her. Jeg lavede noget crazy for Se & Hør igår og desværre må jeg ikke afsløre det endnu for dem :( MEN jeg kan fortælle Jer, at jeg er så øm og jeg har blå mærker over det hele!!! 

   
 Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Min ene albue! Av! Helt lilla og begge arme haha. Har lagt is på igår aften. Mine klienter i dag var også, “hvad er der sket?!” Haha.. 

Jeg har lige hygget med mine veninde og nu vil jeg træne selv! En lang arbejdsdag med seje klienter igen! Elsker mit arbejde :)    

  Foto: Sy Lee – Mit nye og lækkert røde knyttede armbånd er fra Werring.dk (Instagram @SyLeeStarlight)
Jeg kan ikke vente med at afsløre, hvad jeg har lavet i går med Se & Hør. Jeg kan fortælle Jer, at jeg så morsom ud! HAHA.. 

Damn den her trafik i Kbh i dag! Distortion blokerer alle vejene! Jeg kan desværre ikke tage med til denne slags event, da der er alt for mange. Æv! Men sådan er det. Ligesom med karneval i Aalborg kan jeg heller ikke gå i fred uden at blive bemærket om det er positivt eller negativt, kan jeg ikke hygge helt uden fred. Håber alle dem, der til distortion lige nu hygger sig meget! Ved mine venner er derude og drikker sig i hegnet på en onsdag! Haha.. 

Go dag alle sammen! 

Love fra Jeres Sy Lee <3 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Summerlovin' with Iboom! Sikke en dejlig dag!