SY LEE: Jeg er afhængig! I know I’m crazy! 

Omg honeybees! Lige hurtig på bloggen om mig selv inden I ser alle mine lækre new in! Ny fladjern, mascara, børster etc. I dag har været en god dag! Min egen træning is done for today og lige nu plejer jeg min krop med en masse lækre skønhedsprodukter og blogger til Jer imens :)

Jeg kan ikke komme over i går! Seriøst fire timer i butikken “Normal” med min skønne veninde, Patricia Louise, der kan holde mig ud i fire timer haha.

Jeg er seriøst afhængig af den butik, “Normal”! Jeg finder konstant noget nyt og den i Fields er huge, men den i Fisketorvet skulle være DK’s STØRSTE! Desuden går jeg altid forbi den på Vesterbrogade. Oh lord, jeg skal altid derind hehe…

Jeg har købt nogle gode sager, og jeg vil lave en kæmpe “Normal – Haul Video” snart til Jer på min YouTube kanal, som jeg er blevet så aktiv med nu! I mellemtiden kan I tjekke min forrige og første “Normal – Haul Video” her:

Snart er jeg tilbage med en ny video på YouTube, så HUSK at ABONNERE min kanal, hvis I vil se den nye! :)

Jeg købte så meget, at jeg måtte investere i en af deres grimme sæk haha… Figuren er så sjov at den er nuttet! Jeg vil have den som bamseform og sove med haha…

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Foto: Sy Lee – jeg kan ikke komme over den sæk haha… (Patricia Louise)

Ses senere på bloggen og YouTube kanalen! Jeg ønsker Jer fortsat en dejlig aften!

Love fra Jeres Sy Lee

 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Verdens bedste spraytan pifter altid min naturlige brun hudfarve op! Den giver mig ekstra glød!