SY LEE: En stresset lørdag! // 'Hot Pot' om lidt på restaurant 'Fatty Cow'! Must-Try!

SY LEE: Jeg elsker grill buffet & hot pot på restaurant ‘FATTY COW’ #Fondue

Honeybees! Omg, her er billeder fra luksus grill buffet og hot pot på restaurant “Fatty Cow”. Det var mit første visit. I ved jo, at jeg elsker mad, og en af de dejligste ting ved livet for mig er MAAAD! Jeg er en livsnyder via mad hehe.. Jeg elsker at afprøve nye steder, og de steder, som jeg mener skal afprøves, blogger jeg gerne om dem til Jer, så I ved, hvad I skal prøve. Omg I love deres #HOTPOT #Fondue. Så lækkert “hot pot” og fondue koncept i lækre omgivelser, som ligger tæt ved Rådhuspladsen og den 7eleven ved hjørnet. Der er friskt og råt kød og grønt, som man selv kan tilberede på sit eget bord med forskellige marinader og sovs. De skifter panden på bordet ud konstant, så alt er friskt og rent. Vi startede med part 1 med grill. og derefter fik vi part med ‘hot pot’! Man kan bestemme om man kun vil grille eller kan man få begge dele. Vi valgte først at grille maden, og derefter fik vi først hot pot, som er en lækker suppe, og der kan vælges mellem mild eller stærk. Jeg anbefaler mild, da man selv kan komme chili i og tilpasse smagen. Alt er ligetil og nemt. Fra buffeten er der masser af sovs og marinader til kød og grøn.

Dette sted er perfekt for fitness freaks også, da man laver sin egen SUND MAD. Plus det er så hyggeligt at lave maden sammen ved bordet og nipse til sine drinks og stege maden sammen osv. Det tager få sekunder, og kødet er stegt og så spiser man bare :) Der var også friturestegte retter og forskellige form for nudler samt ris og dessertbordet, hvor der er all you can eat cheesecake og kager etc. Yummy! Her er få billeder fra i går :) Denne restaurant “Fatty Cow” er et must-try folkens! Jeg skal så meget tilbage! Læs mere på www.fattycow.dk.

DSC00189

DSC00152 DSC00153 DSC00155 DSC00156 DSC00162 DSC00163 DSC00166 DSC00170 DSC00196 DSC00197 DSC00202 DSC00206 DSC00210e

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: En stresset lørdag! // 'Hot Pot' om lidt på restaurant 'Fatty Cow'! Must-Try!