Vind en rejse for 2 til Venedig inkl. fly + hotel! Mange vindere!

HAUL-VIDEO: GOLD PROFESSIONAL HAIRCARE – Sundt & Smukt Hår!

Honeybees, folk spørger altid mig, hvordan holder mit hår så sundt, kraftfuldt og altid så glansfuldt. Der er altså ingen hemmelighed. Det handler bare om at investere i de rette hårprodukter, der virker og giver dit hår masser af næring og pleje. Jeg er en stor skønhedsforbruger, og jeg bruger utallige mærker, men et af mærkerne, som ALTID er fast på badeværelset sammen med alt andet, er Gold Professionel Haircare, der får mit hår til at se sundt og glansfuldt året rundt!

Det er ikke bare hårprodukter, der styler dit hår flot, men de giver dit hår masser af pleje og næring, og derfor kan jeg lide dette mærke. Det er vigtigt for mig, at jeg propper sunde skønhedsprodukter på mig, og Gold Professionel Haircare produkter er for det meste udelukkende fremstillet af fornyelige og bæredygtige ressourcer ved hjælp af rene essentielle olier, planteekstrakter og naturlige antioxidanter.

Jeg har lavet en HAUL-video, hvor jeg viser Jer nogle af mine faste produkter fra Gold, som altid står badeværelset. Jeg laver en ny video på et senere tidspunkt, hvor jeg viser Jer, hvordan jeg selv styler mit hår med dem.


DSC00089

Foto: Instagram @SyLeeStarlight – Følg Gold facebook side for nyheder. 

Alle produkterne kan købes på nettet, og de koster fra 109 kr. og opad på nettet, ellers forhandles de kun hos frisørsaloner fx. Studio35 Chao Chao eller er de laveste priser, som jeg har fundet er –> HER!

Dette mærke bruger jeg bl.a. til håret. Jeg laver flere HAUL-videoer og makeup tutorials. Husk at ABONNERE min YouTube kanal –> HER!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vind en rejse for 2 til Venedig inkl. fly + hotel! Mange vindere!