SY LEE: Beauty! Summer Cruise! GOODIEBOX I love it!

SY LEE: Et af mine mange yndlingsmærker – TONI&GUY – ‘Creative’ serien

Honeybees, I spørger tit, hvad jeg propper i håret, og jeg kan fortælle Jer, at jeg bruger mange forskellige mærker, da de hver især kan noget forskelligt. Et af mine mange faste yndlingsmærker, der altid står på badeværelset sammen med alt andet, er dette populære TONI&GUY, som de fleste har kendskab til.

Den her serie, som I kan se på mine billeder, hedder ‘Creative’, der er ideelt til kreative hårstyling og vil have fine detaljer :) Det kan jeg nemlig godt lide! Hårprodukter der giver mig det perfekte hold, hvor jeg kan lege med håret samt rette op på de mindste detaljer, og ja det får mit hår til at se glansfuldt ud og det holder LÆNGE! I love it! <3

DSC00124

DSC00126 DSC00127

Disse produkter forhandles eksklusivt hos Matas, og de er til lave priser. Det er kvalitetshårprodukter, der virker godt!

TONI&GUY Creative Extreme Hold Hairspray

Det er Toni & Guy stærkeste hairspray, som de har nogensinde produceret, og damn der er hold i! Jeg er allerede afhængig! Totalt kontrol og holder all night loooong!

TONI&GUY Creative Style Spray Wax

Dette produkt er skabt til både kort og langt hår. Vil du have et naturligt look med mild hold, er dette produkt perfekt til hverdagslook. Det er et voks spray! Voks til håret i sprayform, hvor man kan re-style sit hår igen og igen, og stryge sine fingre igennem og stadig have lækkert hår. Det bruger jeg nogle gange til hverdage, men jeg har altid været et hairspray guy! Hehe…

TONI&GUY Hair Meet Wardrobe Prep Heat Protection Mist

Omg dette produkt er et must-have! Jeg styler mit hår konstant og jeg bruger ofte føntørrer og fladjern, så dette beskyttelsesprodukt er uundværligt! Det beskytter mit hår mod varme og spaltet hår!

Jeg har så mange shampoo og balsam stående på badeværelset, fordi jeg har perioder med mit hår. Den ene periode er det meget meget fint, andre gange er det tørt osv. Jeg bruger også shampoo, der giver volumen fx. Så det kommer an på, hvordan mit hår er og hvad jeg vil opnå med håret. Ens hår er ligesom ens hud. Det skal plejes og næres efter dens tilstand og type, som skifter altså! Mange bruger den samme shampoo i flere år. Omg det har jeg aldrig forstået. Hehe… Man kan vel godt, men dens virkning har ikke samme effekt som den har været i starten, så det er godt at skifte i ny og næ og afveksle sine produkter :)

Desuden ser I shampoo og balsam fra TONI&GUY’s anden serie ‘Fine Hair’. De er begge to 250 ml og koster kun 99,95 kr. i vejl. udslagspris. De tre øvrige produkters vejl. udslagspris er kun 129,95 kr. Så billigt for kvalitetsprodukter!

Det var et af mine mange mærker på mit badeværelse. Jeg blogger om mange flere på et senere tidspunkt.

Foto: Sy Lee – Håret her er stylet med TONI&GUY / Knyttede armbånd fra Werring.dk

Jeg ønsker Jer en skøn dag! Ses senere på bloggen igen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Beauty! Summer Cruise! GOODIEBOX I love it!