SY LEE: Stress! Husk at tage fridage og nyde livet! Premiere på serien "Empire" - I love it!

SY LEE: En stresset lørdag! // ‘Hot Pot’ om lidt på restaurant ‘Fatty Cow’! Must-Try!

Honeybees! Jeg håber, at I har nydt det smukke vejr i dag! Nu øser det en smule. Jeg vågnede op i dag med den værste øjenbetændelse. Den høfeber dræber mig! Jeg tror, at jeg har kløet i øjnene, mens jeg sov. 

Jeg tog ud til Amalie Kronil igår i Fredensborg og besøgte hende, hvor hun lavede lækker aftensmad til os. Det var så hyggeligt! MEN indtil jeg fik det vildeste høfeber anfald ude ved hende ved midnat og måtte skynde mig hjem og min bytur blev ikke til noget alligevel. Jeg ville se mine drenge i byen og party! Øv! 

I dag har været en stresset og lidt træls dag med mine øjne. Mine forældre er på besøg og de vil blive her hos mig en nat til, og jeg har måttet aflyse mine klienter i dag pga. min øjenbetændelse :( jeg håber, at jeg er på dupperne igen i morgen tidlig, for der skal jeg altså arbejde!

Jeg elsker sommer, men høfeber gør jeg simpelthen ikke! Puha! 

 
Jeg har forkælet mine forældre i dag med kager, shoppingture og vist dem hyggelige steder i Kbh osv.

Om lidt skal vi til en asiatisk restaurant, som jeg har hørt så meget om, der hedder “Fatty Cow“. Det skulle være rigtigt lækkert med friskt kød lg grøntsager, hvor man har ‘hot pot’, som er en gryde/pande der sidder fast i bordet, og man tilbreder sin egen mad på bordet! ‘Hot Pot’ konceptet er meget populært i USA, og jeg elskede det derover i Californien. Jeg glæder mig den, som vi nu har i KBH! Jeg elsker at afprøve nye spisesteder! 

   
 (Billeder fra restaurant Fatty Cow)

Jeg ønsker Jer en fantastisk aften alle sammen! 

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Stress! Husk at tage fridage og nyde livet! Premiere på serien "Empire" - I love it!