SY LEE: Ready for Distortion! Uh la la min nye Goodiebox! 

SY LEE: Distortion skal opleves! Jeg glæder mig allerede til på lørdag!

Godmorgen honeybees! Sikke en smuk morgen! Jeg har været vågen siden kl.07.00 og har arbejdet, og jeg vil lige blogge, inden jeg smutter på arbejde :) jeg har en fin arbejdsdag i dag til eftermiddag, hvor en del klienter skal trænes af mig, så det er dejligt! Jeg har først weekend i morgen eftermiddag, hvor jeg skal arbejde fra morgenstunden. I dag bliver en stille og rolig fredag for mig. 

I går var jeg kort forbi Distortion på Vesterbrogade, og det var en oplevelse for livet. Det minder om karneval, men alligevel ikke. Jeg mødte folk, som jeg kendte, så det var hyggeligt! Jeg var der meget kort, fordi jeg kunne ikke rigtigt hygge mig i fred hele tiden. Men jeg elsker at opleve det, og det var skønt at hygge kort med sine venner! 

På lørdag slutter Distortion, hvor alle samles og bare hygger og fester dagen lang! Det skal jeg opleve ved at tage et hurtigt kig og hilse på vennerne, og så evt. feste med vennerne i byen om aften. Jeg har ikke rigtigt oplevet distortion før nu, så det har været en god oplevelse i sig selv. Det er lidt ærgerligt, at jeg ikke kan opleve det fuldt ud som alle andre. Selv mine venner forstår mig, at det er træls for mig at gå rundt uden at blive råbt af eller stoppe op og tage billeder. Det er utroligt, at jeg ikke har lavet noget i hundred år, men folk stadig vil snakke og eller råbe efter en. Det er sødt, at de husker mig, men ting som karneval og distortion ønsker jeg, at jeg kunne hygge mig og opleve det rigtigt samt føle mig tryg, hvis I forstår, hvad jeg mener. 

Jeg anbefaler varmt distortion, og Jer der elsker karneval, vil elske distortion i Kbh!

   
       Alle foto: Instagram @SyLeeStarlight

Jeg var der som sagt meget kort, og vi valgte at hygge videre på cafe og catch up! Kvalitetstid med vennerne er noget af det bedste! Tak for en hyggelig dag og aften med min skønne veninde Patricia Louise og min lil’ brow Marco! <3 Samt de andre venner vi stødte ind i! 

Ønsker Jer alle sammen en dejlig fredag! Ses senere igen på bloggen.

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Ready for Distortion! Uh la la min nye Goodiebox!