SY LEE: Jeg elsker specielle blazar/tøj // 10% Rabatkode!

SY LEE: Som Røde Løber Vært – Se mit første interview HER!

Honeybees, jeg fik ikke delt mit allerførste interview med Jer som røde løber vært i forrige uge. Jeg var røde løber vært til Årets første ‘Støttefest for Kræftramte Børn 2015’, og det var en fornøjelse at være røde løber vært! Nu er det anden gang, jeg prøver det. Første var tilbage i 2012 for TV3 SommerTV.  I love it! Nu synes jeg, at det gik fint nok, men hvad synes I? Der kommer løbende videoklip/artikler på RealiTv og Se & Hør, så jeg skal nok dele dem på min blog og andre sociale medier, når det er.

syleevært2 syleevært3

Se interviewet –> HER!

Jeg glæder mig til mine andre interview med de andre kommer! Bl.a. med Peter Birch, Kasper Birch, Rikke Chili fra For lækker til Love, Mor Jette og Jessica, Mor Jane & Pernille Nygaard, Danni Sigen etc.

page

Ps. I kan stjæle mit look herfra:

http://sylee.dk/2015/05/sy-lee-stjael-stilen-roede-loeber-outfit-i-forrige-uge/

http://sylee.dk/2015/05/sy-lee-jeg-elsker-specielle-blazartoej-10-rabatkode/

(Foto: Kasper Wenstrup/Se & Hør)

image1 (9)

Udover at være rød eløber vært optrådte jeg også og I kan tro, at jeg gav den max gas! Jeg er nok ikke verdens bedste sanger, men en performer det er jeg! Jeg levererer altid hele vareren og meget mere til hehe..

11261428_764115957029480_1076399745_n Gense musikvideo ‘Catwalk’ her:

Ps. så mange penge fik vi samlet ind: http://www.seoghoer.dk/Nyheder/Reality-Awards/Saa-mange-penge-samlede-numse-rasmus-ind.aspx

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg elsker specielle blazar/tøj // 10% Rabatkode!