SY LEE: Lækker sommerbrun på en sund måde! // Spraytan Deluxe

SY LEE: Min elskede t-shirt er herfra! 10% rabatkode på ALT! 

Uh, der har væltet ind med en masse beskeder ang. denne t-shirt! Den er herfra! Og få den med rabat!  

Foto: Sy Lee – Paradise Finalefest (Instagram @SyLeeStarlight)

Jeg har sørget for en rabatkode til alle mine læsere – især Jer drenge, så I får 10 % på alt i butikken og det gælder også undertøj/tøj i butikken.Men piger forkæl Jeres venner, kærester eller bror med tøj/sko/undertøj/accessories herfra butikken/webshop: EZZO! Butikken ligger på Vesterbrogade ellers tjek deres webshop ud. Jeg har mine lækre undertøj herfra :)

Rabatkoden: sylee2015 (den gælder hele 2015 til 31 december!)

Til DDJA – Danish Djs Awards spurgte en del mig, hvor min sorte t-shirt var fra! Brandon Beal, Joey Moe osv. var vilde med den! Og gæt hvad, den er ikke så dyr! Koster kun 299 kr. Den fås–> HER! og følg evt. deres facebook side –> HER, så I altid får updates om nye varer først! Ja, jeg havde den i hvid til Paradise finalefesten samt til Støttefesten for Kræftramte Børn 2015 samme aften :)

cats

Gustavs vinder-gave er også herfra. Han blev så glad for sit nye undertøj :)

     Foto: Sy Lee – Støttefest for Kræftramte Børn 2015 (Anne Pedersen)

Ps. mit badetøj/undertøj til fotoshoots og fitness-konkurrencer er også derfra.

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Lækker sommerbrun på en sund måde! // Spraytan Deluxe