SY LEE: Min vellykket surprise finalefest for Gustav! Specielt tak til de følgende...  

SY LEE: Lækkert undertøj og tøj til mænd! 10% rabatkode!

Honeybees, I ved, at jeg tager en masse billeder, og de er ret tit med bare overkrop hehe.. Med undertøj eller badetøj på :) Til Jer, der elsker lækkert eller måske lidt frækt undertøj, så nogle af følgende her på siden er her fra: WWW.EZZO.DK  ps. nogle af mine seneste konkurrenceshorts er også herfra.

cats2

Jeg har sørget for en rabatkode til alle mine læsere – især Jer drenge, så I får 10 % på alt i butikken og det gælder også undertøj/tøj i butikken.Men piger forkæl Jeres venner, kærester eller bror med tøj/sko/undertøj/accessories herfra butikken/webshop: EZZO! Butikken ligger på Vesterbrogade ellers tjek deres webshop ud. Jeg har mine lækre undertøj herfra :)

Rabatkoden: sylee2015 (den gælder hele 2015 til 31 december!)

Til DDJA – Danish Djs Awards spurgte en del mig, hvor min t-shirt var fra! Brandon Beal, Joey Moe osv. var vilde med den! Og gæt hvad, den er ikke så dyr! Koster kun 299 kr. Den fås–> HER! og følg evt. deres facebook side –> HER, så I altid får updates om nye varer først!

cats

Gustavs vinder-gave er også herfra. Han blev så glad for sit nye undertøj :)

IMG_4192.JPG

image1 (7)

Foto: Sy Lee – Gustavs vinder-gave fra Ezzo.dk (Instagram @SyLeeStarlight)

Love fra Jeres Sy Lee <3

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Min vellykket surprise finalefest for Gustav! Specielt tak til de følgende...