SY LEE: Elsker du asiatisk mad? Du skal prøve 'Chun Bo'! Mit Yndlingssted! 

SY LEE: Jeg elsker specielle blazar/tøj // 10% Rabatkode!

Honeybees, elsker I også specielt tøj, så I ikke ligner nogen?! Sådan er jeg hehe..  Disse lækre blazar er anderledes og det kan jeg lide ved dem :) Jeg har aldrig kunne lide at tage ud og se andre med det samme tøj på haha.. Denne butik har altid få stykker af hvert pieces, så du sikrer dig, at du ikke møder en i byen med samme tøj på hehe. Min nyeste blazar er faktisk herfra og de andre er også lækre:

cats2

1. <3          2. <3          3. <3          4. <3

Jeg har sørget for en rabatkode til alle mine læsere – især Jer drenge, så I får 10 % på alt tøj i butikken.Men piger forkæl Jeres venner, kærester eller bror med tøj/sko/undertøj/accessories herfra butikken/webshop: EZZO! Butikken ligger på Vesterbrogade ellers tjek deres webshop ud. Jeg har mine lækre undertøj herfra :)

Rabatkoden: sylee2015 (den gælder hele 2015 til 31 december!)

image1 (8) Foto: Sy Lee – Røde løber vært til ‘Støttefest for Kræftramte Børn 2015’ (Kaspar Wenstrup)

Min blazar fra mærket ‘Jeel’ kan købes –> HER!

image4 (1) Foto: Sy Lee – Jeg elsker min fede blazar fra Ezzo.dk (Instagram @SyLeeStarlight)

 Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Elsker du asiatisk mad? Du skal prøve 'Chun Bo'! Mit Yndlingssted!