SY LEE: Hvorfor "prikke" når du har kæreste på?! 

SY LEE: Hvad er Jeres erfaringer med afblegning af håret?! 

Honeybees, I need your help! Hvad er Jeres erfaringer med afblegning af håret?! Det er min allerførste afblegning, hvis jeg gør det her SNART!

Jeg vil jo gerne skifte hårfarve! Jeg har snakket med L’oreal Professionel, og de vil give mig en makeup over og det bliver filmet! Jeg er spændt!

Jeg bliver totalt lyst! Hehe.. Jeg har ALDRIG farvet mit hår rigtigt! Kun en gang da jeg gik i 6. klasse og lavede lidt sjove striber/reflekser. 

Jeg har hørt så mange negative ting om afblegning af håret, og derfor er jeg ret nervøs nu! Jeg tøver lidt pga. folk siger, at jeg vil fortryde det og mit glansfuldt hår bliver ødelagt og slidt osv. Men jeg klipper mit hår ret tit og det vokser hurtigt. Jeg vil høre Jeres erfaringer med afblegning af håret! 

 Foto: Sy Lee – Fashion Fotoshoot hos Miinto (Mikkel Laumann)
Jeg overvejer den her hårfarve! Læs artiklen -> HER

 
Jeg vil gøre det, men samtidig frygter mange ting! Hmm… Dilemma!

Ps. Har I set min egen opskrift pånde lækre og sunde proteinpandekager? Opskriften er på mit Fitness Univers: Fitness Goal – find opskriften -> HER!

  

Foto: Sy Lee – Opskriften på protein pandekager med jordbærskyr (FitnessGoal.dk)

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Hvorfor "prikke" når du har kæreste på?!