SY LEE: Reebok er et af mine yndlings sportsmærker! 13% Rabatkode!

SY LEE: Få mit designtøj her! 10% Rabatkode til Jer!

Honeybees! Jeg har sørget for en rabatkode til alle mine læsere – især Jer drenge, så I får 10 % på alt tøj i butikken.Men piger forkæl Jeres venner, kærester eller bror med tøj/sko/undertøj/accessories herfra butikken/webshop: EZZO! Butikken ligger på Vesterbrogade ellers tjek deres webshop ud. Jeg har mine lækre undertøj herfra :)

Rabatkoden: sylee2015 (den gælder hele 2015 til 31 december!)

Til DDJA – Danish Djs Awards i torsdags spurgte en del hvor min t shirt var fra! Brandon Beal, Joey Moe osv. var vilde med den! Og gæt hvad, den er ikke så dyr! Koster kun 299 kr. Den fås–> HER! og følg evt. deres facebook side –> HER, så I altid får updates om nye varer først!

cats

11208792_756969304410812_151839067_n

IMG_3219.JPG

Foto: Sy Lee – Danish DJs Awards 2015 – Outfit fra Ezzo.dk (Instagram @SyleeStarlight)

Love fra Jeres Sy Lee <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Reebok er et af mine yndlings sportsmærker! 13% Rabatkode!