SY LEE: My off day... It's Sunday! 

SY LEE: Elsker du asiatisk mad? Du skal prøve ‘Chun Bo’! Mit Yndlingssted! 

Honeybees! I love this place. Ja, jeg er her igen hehe.. Jeg ved, at jeg har blogget om stedet før, men nu er jeg altså her igen. My favorite Asian Restaurant with the biggest buffet and sushi and frozen yoghurt hehe.. “Chun Bo” på Åboulevard 27 på Frederiksberg – www.chunbo.dk.  Jeg anbefaler det varmt. De har eksisteret i over 20 år og laver autentisk asiatisk mad, ligesom jeg vil have det, når jeg spiser hos mine forældre! Selv mine forældre elsker det lige NUUUU!

  

Så mange forskellige asiatiske retter fra Vietnam, Thailand, Korea, Kina, Maylaisia, Japan etc. Derudover er der is bar og frozen yoghurt bar samt salat bar. Spis alt hvad du kan for ingenting!

Foto: Sy Lee – Jeg elsker den asiatiske restaurant ‘Chun Bo‘ (Instagram @SyLeeStarlight)

I har nok set mange af mine mad-billeder fra dette sted på bloggen hehe… Når I har prøvet det selv, så forstår I, hvorfor jeg vender tilbage igen og igen hehe..  

God søndag aften alle sammen!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: My off day... It's Sunday!