SY LEE: Den berygtede sportstrøje er herfra! 13% rabatkode!

SY LEE: DDJA 2015 i går! – Tilbage og stærkere end nogensinde!

GOD FORMIDDAG Honeybees! Jeg tog afsted til DDJA og hyggede med mine dejlige tv-venner i går til Danish Djs Awards 2015. Jeg var så trist og ked af det dagen før pga. mit overfald, MEN jeg tænkte, at jeg skal fandeme ikke lade to stodder, undskyld mit sprog, skal spytte på mig og slå mig og ødelægge mit humør i flere dage!

I går var dagen jeg vågnede og sagde til mig selv: NU DET ER NOK! Trods det overfald, der har været meget snakke om på div. hjemmsider og blade, spørger folk stadig mig, om jeg er ok! Tak for Jeres omsorg! MEN NU ved I at jeg er OKAY, og i går gik det op for mig, da jeg vågnede, I’m STRONGER THAN YESTERDAY! 

Jeg tvang mig selv til at arbejde videre, som jeg gør som personlig træner og kostvejleder for mine klienter og passe mit blog-arbejde.

Det var så rart at komme ud i går, men mest at hygge med gode venner! Jeg blev der kort, fordi jeg skal jo til indtjekning i dag til mit fitness show – COMEBACK I WBFF, som showet finder sted i morgen i KOLDING kl. 17.00!

Jeg glæder mig til at vise min forbedret fysik frem på scenen ift. sidste år! WBFF fitness show, I am coming today!

Som I kan se, at jeg hyggede mig igår og jeg tænkte trods overfald/mobning, skal man ikke lade det knække en i flere dage i streg!

Kys til alle Jer, der støtter mig og har skrevet til mig, om jeg er ok efter mit overfald! <3 ps. også et kæmpe kys til haters! I gør mig kun stærkere!
         

   Jeg skal mod Kolding til det store Fitness Show – WBFF Danish Championship 2015! Spændt og nervøs og mega træt! Diæt til fitness konkurrencer er hardcore!

Få billeder fra sidste års show i maj 2014 i Fredericia: 

Foto: Søren Hjelm Larsen      

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Wish me luck guys! I morgen er det WBFF SHOW!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Den berygtede sportstrøje er herfra! 13% rabatkode!