SY LEE: Fitness Email! Her er den! Kontakt mig her lige pt!

SY LEE: Årets første ‘Støttefest for Kræftramte Børn ‘ 2015 // Tak for denne omgang som vært og på gensyn!

Honeybees, i går blev årets første ‘Støttefest for Kræftramte Børn’ 2015 afholdt i hjertet af København på Rosie McGee’s. Jeg fik æren af at være vært på den røde løber i forbindelse med Se & Hør og RealiTV, så følg/like disse to sider for kommende spændende, saftige og sjove videoklip, der kommer løbende ud i det næste halve år. Hold da op, jeg er tidlig op siden kl.07 og er totalt morgenfrisk! Som personlig træner og kostvejleder er det jo min livsstil hehe.. Jeg blogger lige hurtigt, inden jeg smutter til træning :) I aften ud og spise med min BFF Gustav <3 Kvalitetstid med masser af sund fitness-mad:) Jeg havde alt for meget at se til igår, at vi ikke kunne hygget rigtigt sammen, og jeg skulle være ved to arrangementer på 1 aften!

I går handlede det om de dejlige gæster og deres historie og deres liv. Jeg har valgt at støtte denne Støttefest, fordi kræft er et ømt punkt i familien. Det er gået fra generation til generation, og jeg blev tjekket for kræft sidste år og igen i år for at være på den sikre side. Jeg kan fortælle Jer, at begge mine forældre har været ramt og gudskelov de er raske i dag og en af mine bedste forældre fra hver side er også blevet ramt og døde af det. Det er også derfor, at de er nervøse på min vegne. Det har ikke været nemt i familien. Men nok om det. Årets første Støttefest gik fantastisk!

page

Foto: Sy Lee – Vært på den røde løber til Støttefest – OODT: Ezzo.dk / Sko: Ahler-sko.dk

Først Paradise Hotel Finalefest og derefter Støttefest haha.. jeg blogger om PH senere :) I kan tro, at jeg har hygget mig, men der var også stress på hehe.. MEN en fantastisk sjov aften med en masse skønne og varme mennesker! <3 Vigtigst af alt vi støttede en GOD SAG – nemlig velgørenhed og stor indsamling til de kræftramte børn i samarbejde med LøbForkræft.dk <3

782911D879A64C39857FEEEBE53E2A34

Foto: Sy Lee & Cira B. (Artiklen) – Støttefest for Kræftramte Børn 2015 (Se & Hør/Henrik Nielsen)

Det var rigtigt sjovt at være vært. Jeg elsker at plapre løst haha… Jeg håber, at de andre synes, at jeg gjorde det fint. Det var sjovt igår i hvert fald! Nu er det ikke første gang, at jeg har interviewet folk, for min 1. gang var for TV3’s SommerTV i 2013, hvor jeg skulle fange kendisserne på den røde løber på Imperial. Oh kan bl.a. huske mit sjove og skøre interview med Oliver Bjerrehuus haha.. Jeg kan klart se en forbedring fra dengang og i går!!! :) Så jeg glæder mig til I ser mig som røde løber vært for RealiTV og Se og Hør.

Jeg synes, at det er så dejligt, at den skønne markante reality-personlighed ‘Numse-Rasmus’ fra Singlelivm stod bag denne fremragende arrangement! Det rører mig dybt at høre hans personlige historie om kræft, og hans formål med denne Støttefest, som vi løfter sløret for på RealiTV og Se & Hør. Derudover at se så mange skønne Reality-personlighederne fra kryds og tværs af kanalerne samlet på et sted pga. en god sag gør mig så lykkelig! Disse mennesker laver ikke kun underholdning på højt plan, men de er dem selv på skærmen og men også i virkeligheden og de har alle sammen et godt hjerte – nemlig tænke på andre udover dem selv. Det har jeg dybt respekt for. Tak til alle Jer der kom og tak til alle sponsorerne og vigtigst alle Jer der støttede denne fantastisk sag!

image1 (4) image2 (1)

Foto: Sy Lee & Pernille Nygaard – Støttefest for kræftramte børn (Instagram @SyLeeStarlight)

Jeg ser frem til den næste ‘Støttefest for Kræftramte Børn’! Gik du glip af dette års Støttefest, så følg med på RealiTV og Se & Hør, så du er altid godt dækket ind med de nyeste events samt sladder :)

Ps. jeg blogger senere om Paradise Hotel finalefest fra igår aftes og min mening om selve finalen og vinderne :) Og jaaa og hvem af pigerne og fyrene er mine yndlingsparadisoer! :)

11150657_759699977471078_3415634111403703152_n

Foto: Sy Lee – Paradise Hotel Finalefest 2015 på Penthouse (Instagram @SyLeeStarlight)

Love fra Jeres Sy Lee <3

 

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Fitness Email! Her er den! Kontakt mig her lige pt!