SY LEE: Udsat for overfald/mobning og folk så bare på?! DEL DIN HISTORIE MED MIG!

SY LEE – VIDEO: Kort sammendrag af overfaldet/slåskampen – LIVET GÅR VIDERE! 

Honeybees, jeg har været trist disse dage, og i går overtalte pressen mig til at genfortælle historien hvilket jeg sagde nej til at starte med. Men et par timer efter tænkte jeg, FANDEME NEJ! – de skal ikke tro, at de kan spytte på andre mennesker, slå og kalde en for klamme bøsse. Ingen mennesker er klamme på denne jord! Disse uciviliserede mennesker ved bare ikke bedre.

Jeg har bare ondt af dem. Jeg håber og jeg ved at det indser de en dag. Vi alle har noget godt i os – de er bare snævresynet og det er en dyb skam.

Der blev lavet en lang fortælling igår, og til Jer, der ikke så det, så er her et sammendrag af min genfortælling af den forfærdelige episode – OVERFALD & SLÅSKAMP.

Sammendraget synes jeg ikke er god nok! Men det giver Jer et indblik hvor frustreret jeg er og at så noget sker ved højlys dag!!!

Tusind tak for alle Jeres indsendte røreden historier! Jeg fældede tårer over en del af dem, fordi jeg kunne mærke Jeres smerte. Jeg har været igennem mobning/overfald fra, da jeg var barn og (se mig i dag!) til som VOKSEN MAND også!

INGEN SKAL IGENNEM DET HER! Ingen! :(

Jeg var alt for trist igår, at jeg ikke gad at være på sociale medier, håber I forstår hvorfor.

Jeg skippede endda træningen, selvom jeg har lagt hjerte og sjæl i det, pga. mit fitness show nu på lørdag med flere mdrs forberedelser! Kan i se, at så noget kan bare ødelægge ens hverdag?! MEN NU ER DET SLUT! Videre og fokuser på min fitness comeback til Www.wbff.dk!!!

Se to forskellige videoklip her, hvor det ene er et sammendrag fra igår:

http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/doe-klamme-boesse-derfor-anmelder-realitystjerne-ikke-overfald/5544068

IMG_3118

Ja tilbage til min hverdag og mit arbejde som personlig træner og kostvejleder! Smil til verden og den smiler til dig!

Ps. Jeg har udskydt alle min blog indlæg med lækre giveaways og rabatkoder, fordi jeg har været så trist og dermed ikke kunne overskue bloggen samt træningen, som betyder meget for mig! Det ved I!

Men fokus! Lækre giveaways kommer i dag! Ingen skal ødelægge min dag længere!

BACK TO REALITY – MY EVERYDAY LIFE!

LOVE FRA JERES SY LEE <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Udsat for overfald/mobning og folk så bare på?! DEL DIN HISTORIE MED MIG!