SY LEE: Ok at slå og spytte på os, fordi vi har lavet (reality)-tv?!

SY LEE: Udsat for overfald/mobning og folk så bare på?! DEL DIN HISTORIE MED MIG!

DEL DIN HISTORIE! Udsat for noget lignende – overfald/vold/mobning og folk så bare på?!  Jeg nævner ikke Jeres navne! Efter min lorte episode i går, hvor jeg er blevet slået og spyttet i hovedet ved højlys dag på Nørreport st., hvor ingen hjalp mig! Den mest trafikerede vej!

Jeg vil gerne dele DIN historie på TV, hvis du har været udsat for mobning/overfald, hvor ingen hjalp dig og så på men bare gik videre? Send mig DIN historie NU, så får jeg det bragt på BANEN I DAG kl. 15.00 på Nørreport st.! Det kan ikke være rigtigt at INGEN hjælper.

Om det er et barn el. en voksen, der blir mobbet/slået osv. burde man stå sammen og hjælpe fx. RÅB AT DET ER FORKERT!

Dette er kun lavet for at lægge fokus på sagen og ikke for f**kin mediens skyld! Har f**kin ik tid til den slags pjat, når jeg har min egen virksomhed at passe! Send din historie nu til mig, hvis du vil ha det frem! Jeg nævner ikke dit navn, hvis det er!

Send din historie hertil:

FACEBOOK PROFIL: SY LEE

Tusind tak for Jeres mange beskeder og Jeres omsorg!! Besvarer Jer senere!!! Er rørt!! Det har gået mig på hele natten og da jeg vågnede men livet går videre, men nu skal der lægges fokus på det her.

Ekstrabladet – Læs artiklen:

http://ekstrabladet.dk/flash/dkkendte/sy-lee-overfaldet/5543103

eb

 

#stopMobning #StopVold #stop #StopHateCrime #ståSammen

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Ok at slå og spytte på os, fordi vi har lavet (reality)-tv?!