SY LEE: I'm in hometown Vollsmose! // Family Time! // Gave til mama!

SY LEE: Typisk! Jeg tager altid hele badeværelset med! // Gæstejob i aften på Fyn!

Omg honeybees! Jeg er taget til Vollsmose for at besøge familien samt jeg har et gæstejob, hvor jeg skal underholde en masse 3.g’ere i aften! Der bliver crazy! 

Jeg har trænet med min fætter i morges! Den her weekend bliver ren familie-tid! 

  

Jeg har stadig ikke pakket alle mine ting ud fra min kæmpe kuffert! En brøkdel af de ting, som jeg ikke kan undvære og tar med, når jeg skal tilbringe dage ude! Glad for jeg huskede min køkken-vægt! Troede jeg glemte den! Jeg pakker mine sager ud hos mine forældre! De er i chok haha.

Mine Gold hårprodukter fås -> HER 

Min GHD fladjern fås -> HER (på tilbud lige nu!)

 

   

    

Jeg er ved at meal prep for hele dagen! :) Jeg skal besøge flere folk om lidt! Solen skinner og det er så dejligt!

 

  

Ps. Bestil din skræddersyet kostplan eller dit træningsprogram mig NU! Som certificeret fitness health freak har jeg de rette værktøjer og den professionelle viden til at hjælpe dig, hvad angår vægttab eller muskelvækst. Mail til:

lequocsy@hotmail.com

Alle mails bliver først besvaret inden for 24 timer, pga. mange henvendelser. 

Fang mig på Instagram @SyLeeStarlight

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: I'm in hometown Vollsmose! // Family Time! // Gave til mama!