SY LEE: Fra mobbeoffer til kendis-træner - Lad mig hjælpe dig!

SY LEE: So romantic…! Tivoli, I’m coming again! 

Omg vejret er ok nice igen! I går var jeg til inviteret til forpremiere på “Ørkenens Sønner” ind i glassalen i Tivoli, og jeg må simpelten fortælle Jer, hvor funny den er! Den skal opleves og det var så hyggeligt derinde. I introen lavede de sjov med tv-personlighederne som Sidney Lee, Gustav Salinas (min bff) og Linse Kessler. Jeg snappede Gustav med det samme haha. “DU ER PÅ SKÆRMEN SKAT!” 

  

Foto: Sy Lee – It’s so romantic at Cph’s Tivoli! (All photos: Instagram @SyLeeStarlight)

     

Det er ikke altid, at jeg kan disse slags events med røde løber på en hverdag. Det er ALTID på en hverdag, men i går havde jeg fri og det passede mig perfekt, så jeg tog min veninde Hang med. Gustav kunne desværre ikke pga. han skulle arbejde. Øv. 

Men jeg havde en sjov aften med min veninde, som er en slags storsøster for mig. Det var dejligt med kvalitetstid med hende. Vi kom så sent hjem! Vi hyggede derinde. Vi spiste, en smsse gåture og fik taget få billeder. Ja vi skulle catch up, så der var meget at snakke om. Aftenen endte med cafe og gud jeg kom hjem ved midnat på en onsdag! Haha…

Tivoli er SO ROMANTIC derinde for tiden, og årstiden er perfekt! I vil elske det! Jeg skal derinde igen næste uge :) 

   

  

Så dejligt når solen skinner i DK! man bliver så glad i låget! Eller hvad man nu siger på dansk hehe.. 

 

I dag skal der trænes og læses og i aften, skal jeg til endnu et event i aften, som jeg blogger senere om :) Der skal rigtigt være fint! Store fashionistas navne kommer til denne begivenhed – the top of the top i aften! Weeeh jeg glæder mig!

Kan I have en dejlig dag alle sammen!

Love fra Jeres Sy Lee <3  

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Fra mobbeoffer til kendis-træner - Lad mig hjælpe dig!