SY LEE: Den bedste og sidste del af min kostplan er... // Få skræddersyet din egen hos mig NU! 

SY LEE: Savner ‘WabiWabi’ – på diæt – de bedste sushi og kød sticks! 

Honeybees, jeg er på en stram diæt for tiden og derfor jeg har tabt mig 8 kg på knap 4 uger og der skal mere af. Dvs. Jeg har ikke rørt andre former for mad udover min egen mad på min kostplan. Og nej sushi er ikke med i min kostplan! Jeg anbefaler varmt WabiWabi restaurant på Islandsbrygge 81 – de lækreste sushi og kød sticks og de har endda all you can for kun 199 kr. ellers har de også lækre sammensatte menuer! Tjek deres facebook side: WabiWabi ud eller besøg deres hjemmeside: www.wabiwabi.dk og se hele menu-kortet! Jeg savner deres mad og efter mit fitness show d. 2. maj vil jeg gerne derinde og få sublim mad i topklasse! WabiWabi is the best! <3

 Denne tallerken kan fyldes op igen! Spis alt hvad du kan!

En af mine favoritter er California Rolls <3 Som I kan se her:

WabiWabi laver med kærlighed og det kan ses og smages på.   

  

Er du sushi lover og kød elsker som mig vil I elske denen restaurant! Indlægget er lavet af fri vilje! Seriøst savner deres mad! 

Kan I have en skøn dag alle sammen! 

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Den bedste og sidste del af min kostplan er... // Få skræddersyet din egen hos mig NU!