SY LEE: Non-alcoholic night out! Mine fødder kunne ikke stoppe... 

SY LEE: Påskemiddag eller ta’ din date på ‘WabiWabi’. Elsker denne sushi restaurant!

Honeybees, I ved jo, at jeg elsker mad, og jeg elsker at udforske nye restauranter og retter… Jeg vælger ALDRIG den samme ret igen, da for mig handler det om nye oplevelser. Min passion for mad kan ses, når jeg er ude hehe.. I’m a real FOOD LOVER AND EXPLORE. 

Restaurant, ‘WabiWabi‘, som jeg har været på for ca. en mdr. siden, var en fantastisk oplevelse! Maden er fantastisk og stedet er så hyggeligt og eksklusivt indrettet. Lige mig :) Jeg vil simpelthen tilbage, fordi jeg savner deres mad så meget! 

 Billeder fra min 2. gang på WabiWabi: 

  

Men 2. gang var i søndags, hvor jeg tog derinde med Emil Nielsen, min yndlingsfodboldspiller ;) Han har nemlig aldrig kunnet lide sushi! Det forstod jeg simpelthen ikke, for det er jo min livret! Jeg sagde, at han skulle være open-minded for vores aften, hvor jeg overraskede ham og jeg havde gaver med osv. Han betyder nemlig noget særlig for mig. Nåh, men han elskede restauranten og maden! Han kunne lide sushi og det var med mig! Det blev jeg så glad for! 

WabiWabi serverer friske sushi efter dine bestillinger og man kan se de bliver lavet for øjnene af en!

De har ALL YOU CAN EAT for kun 199kr. Derudover kan du spise kødsticks og deres lækre forretter, så meget du vil. Se deres all u can eat menu -> HER

  

Her kan I se nogle af de, som vi spiste, ellers kan I bestille alt muligt andet, og der er alt, hvad I kan spise :)

Deres sticks er så gode, for jeg elsker kød! Den japanske kartoffel! Omg savler nu ved at skrive om det haha. 

For 199kr. kan du spise alt hvad du begær på Buffet-menuen, som er ret stor! Udover vores buffet bestilte vi to slags desserter. Japansk is og den lækre chokolade kage, som jeg skulle have igen den her gang haha. I vil elske stedet, hvis du er sushi lover og meat lover! Perfekt sted til at tage på date ;) Eller holde påskemiddag eller samles vennerne. 

Dem der ikke har prøvet sushi eller har en dårlig oplevelse med sushi, vil ende med at elske sushi herfra! Og til Jer meat lover vil I elske Jeres kødsticks! Stedet er himmelsk for mig hehe.. 

  

Jeg har blogget om restauranten ‘WabiWabi‘ før om min allerførste oplevelse derinde, som kan læses -> HER

Jeg skal klart derinde igen! Dette er et ærligt indlæg, som er lavet af fri vilje. Ses senere på bloggen! 

God aften alle sammen! 

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Non-alcoholic night out! Mine fødder kunne ikke stoppe...