SY LEE: Perfect skin for men! NJORD - dansk mærke til mænd. 

SY LEE: Non-alcoholic night out! Mine fødder kunne ikke stoppe… 

Honeybees! Jeg står her og prep meals lige nu… Jeg dansede hele natten i går og jeg kunne bare ikke stoppe hehe..

Når der GOD musik og der skal samles med vennerne elsker jeg at feste ! Jeg tager altid ud for at hygge med selskabet. Jeg har sjældent tid til at samles med alle vennerne, så når vi endelig er ude, fokuserer jeg kun på dem. Jeg synes, at det er sjovt, at folk lægger an på en og der bliver flirtet, men jeg kan godt virke “snobbet” hr jeg tit fået at vide, men det er kun, fordi jeg ikke er i byen for at flirte. 

Jeg elsker at møde nye mennesker, og jeg taler med folk, der vil i kontakt, men mit fokus er bare på mit selskab. Byen har aldrig været et sted, som jeg vil scores hehe. En god undskyldning for folk at reach ud til en, men jeg foretrækker, at man bare siger det ligeud til mig i daglys :) Det er modigt og charmerende :)

Jeg vil bare lige sige, at jeg ikke er snobbet, hvis det virker sådan! 

I går var så hyggeligt! Jeg har savnet min veninde Joy så meget og i sommers samles altid mig, hende og vores fælles ven Marco altid! Så dejligt at kunne finde kvalitetstid sammen!

Vi lavede mad sammen, forfest alle sammen med hendes kæreste Carlos også – superflink fyr! Derefter tog vi ud og ja det endte med tre steder for mig den aften hehe.. Jeg endte på Lina Rahns nye natklub “Klostret” for første gang og jeg anbefaler dette sted, hvis man kan lide noget, der er anderledes. Jeg følte, at man var til en udstilling, fordi jeg var fascinerende af de forskellige rum og deres indretning. Det er en natklub i en rigtigt og gammelt KLOSTRET! 

Her er billederne fra i går megaaa lange aften/nat, hvor vi startede med at lave sammen hos Joy og så det førte videre til forskellige i Københavns natteliv…

   

       

What a night med non-alcoholic! Skulle man tage ud igen?! Jeg er ret døøøød i dag! Træning done og prep meals og nyder meal 5/6 lige nu og blogger :) 

Solen skinner meget i dag! Det gør den stadig lige NU! Jeg overvejer at løbe en tur! Hehe :)

God dag alle sammen! 

Love Jeres Sy Lee <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Perfect skin for men! NJORD - dansk mærke til mænd.