SY LEE: Jeg har ikke flere cheat days! I want this GIGANT BURGER! 

Omg honeybees, jeg må få fingrene i den gigantisk burger! Omg jeg savler! Det er fra facebook siden fra sportsstjernen, Michael Jordans restaurant/cafe! Michael Jordan’s 23.sport Cafe i USA! 

Kort om mig. Jeg har haft en lang dag på Fitness Institute, og fik trænet ben med drengene og ja kom hjem for to timer siden! Jeg sad lige på fb på vej hjemad og en af Wbff Pro Bikini model lagde et billede op af denne burger! 

Jeg er ved at lave en liste, hvad jeg skal spise i USA til sommer hahaha. Desværre er jeg kun i Californien, og Jordans sportscafe er ikke der! Øv!  

Foto: Jordans 23.sportscafe

Jeg har ikke flere cheat days og det har jeg ikke haft i to uger og sådan bliver det resten af mdr.! Jeg skal jo cuttes og der er røget 7 kg på under 3 uger! Sygt ikke! Jeg vil gerne se knivskarp ud til fitness show, hvis det er! 

Kan I forestille Jer, at jeg savler over alt slags mad lige for tiden! Jeg lever af kød, grøn og ris. Puha!

Jeg fik øvet poseringer i går og lovede Jer, at jeg ville poste om det. Men jeg når ikke at blogge om det i aften, da jeg skal til gallapremiere på den nye film ‘Samba’ i aften om tre kvarter! Jeg er klar nu og venter på min veninde er ready! Jeg har taget min veninde, Hang, som er en slags søster for mig og som er min hårstylist fra Mix & Match Hairstudio i over 3 år nu siden jeg flyttede til Kbh. 

Jeg glæder mig til at se filmen! Endnu igen kan jeg dukke op til denne slags events som er altid på en hverdag, men den her gang viser de filmen sent! PERFEKT FOR MIG!

Filmen ‘Samba’ skulle være mega god, fordi jeg elsker Omar Sy, der spiller hovedrollen! 

  

Foto: Sy Lee – en lang dag i dag men en god dag! Jeg glæder mig til at hygge med min veninde til gallapremiere i aften og se filmen Samba! 

Kan I have en skøn aften alle sammen! Lovo fra Jeres Sy Lee <3 

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Årets største bloggerevent by 'Coolshop Woman' - Jeg er PRO-blogger i dag! Billeder fra eventet/afterparty