SY LEE: 7 dage tilbage! Jeg indtager fitness scenen igen! Tabt 8 kg på 20 dage!

SY LEE: Jeg elsker at spise det her for tiden…

Honeybees, mine forældre spiser meget ramsløg for tiden og jeg er blevet totalt afhængig af det nu. Mit køleskab er nu proppet med det :)

300 g af ramsløg indeholder ca. 3,7 g protein og næsten ingen fedt! Derudover ligger det let i mavsen og SMAGER GODT! 

Jeg er ved at lave en masse retter med ramsløg til mig selv. Prep meals :)

Jeg kan lægge billeder op senere eller i morgen og vise Jer nogle få retter, der er nemt, sundt og hurtigt at lave – lige hvad jeg vil have det, da jeg har meget at se til.

Er synet af ramsløg ikke bare smukt?! <3 det er det for mig hehe… I am a food explore addicted! Haha…

 

Foto: Instagram @SyLeeStarlight

Jeg må heller tilbage til cooking! Jeg arbejder i dag med en masse kostplaner! Jeg kan fortælle Jer, at vi er op på mange klienter nu :) Jeg elsker at hjælpe folk og følge deres succes til fremgang med deres fitness og kost!

Se den ene ret med ramsløg! Synet og smagen er fantastisk!

 

Foto: Instagram @SyLeeStarlight  

Går du efter vægttab eller muskelvækst, så gør noget ved det i dag og bestil en skræddersyet kostplan eller træningsprogram hos mig. Personlig træningstid og kostvejledning tilbydes nu i fitnesscentre i KBH samt udendørstræning. Online coaching i hele landet. Order your diet plan or workout program NOW! I’m addicted to chocolate and I eat them on my diet EVERY DAY! It’s possible! Jeg har tabt 8kg på knap 4 uger! Bestil på:

lequocsy@hotmail.com

Som certificeret fitness health freak har jeg de rette værktøjer og den professionelle viden til at opnå din målsætning. 
NB! Pga. mange henvendelser bliver alle mails besvaret inden for 24 timer.
Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: 7 dage tilbage! Jeg indtager fitness scenen igen! Tabt 8 kg på 20 dage!