SY LEE: Tabt 8 kg på 20 dage! Hurtig kropsforvandling!

SY LEE: It’s summer! New shoes! Drenge og piger, I vil elske ‘Ahler’!

cats

1. <3      2. <3      3. <3      4. <3      5. <3

Honeybees, det er snart sommer, og det er tid til at have lækre nye sko og flashe dem frem! Skobutikken ‘Ahler’ ligger i Aarhus og de har en webshop, og jeg elsker deres sko, støvler og sandaler til både mænd og kvinder derfra. Det er kvalitetssko og lækkert design. Jeg kan godt lide sko, der udstråler kvalitet og er lavet af det bedste af det bedste materialer. Man kan altså godt se på sko, der er købt i et supermarked eller i en billig butik ift. lækre sko fra en eksklusiv butik. Her får man sko for pengene, for de ser dyre ud især i virkeligheden. Det er vigtigt for mig, at mine sko ikke kun er lækkert designet, men de også er solide og ekskluse. Her er nogle få af de mange sko, som de har på deres webshop.

Mine lækre sko fra www.Ahler-Sko.dk

Foto: Mikkel Laumann, Miinto – Danmarks førende modesite

IMG_1618 IMG_1835

Love fra Jeres Sy Lee <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Tabt 8 kg på 20 dage! Hurtig kropsforvandling!