SY LEE: It's summer! New shoes! Drenge og piger, I vil elske 'Ahler'!

SY LEE: Elsker du også lækkert bade- og undertøj som mig?

IMG_3944

Honeybees, sommeren er jo nær! Der skal flashes kroppe om ikke sålænge hehe.. Jeg elsker lækkert bade- og undertøj. Jeg elsker fx disse mærker som Aussiebum, Andrew Christian og undertøj fra PUMP etc. Bade- og undertøj skal bare sidde i skabet! Vigtigt at det man har på under tøjet også er lækkert. Jeg elsker bl.a. at shoppe mit bade- og undertøj fra butikken ‘EZZO‘, som ligger på Vesterbro, og de har også en webshop, hvor du kan se de fleste af deres varer og købe det online og få det tilsendt. Mange har spurgt mig, hvor mine forskellige shorts/badetøj er fra, når jeg lægger nye modelbilleder af mig selv, og ja mange af mine pressebilleder er kun med bade- og undertøj på hehe.. Jeg elsker at skyde billeder med lækkert bade- og undertøj.

Jeg synes ikke, der er nogen grænser for hvordan bade- og undertøj skal se ud. Jeg elsker ting, der er farverigt og anderledes og gerne lidt vovende, især når det gælder bade- og undertøj, og EZZO har lige dem, som jeg kan lide! :)

_MG_1413-Edit

Foto: Jack Høier

_MG_1501

I can’t wait for this summer! Jeg skal rejse til to forskellige lande i år i forbindelse med min passion! :) Jeg deler alt til den tid!

Love fra Jeres Sy Lee <3

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: It's summer! New shoes! Drenge og piger, I vil elske 'Ahler'!