SY LEE: So romantic...! Tivoli, I'm coming again! 

SY LEE: “Chrisser” aka. Christopher elsker ASIEN!

Omg honeybees, I ved jo godt, at jeg synes om vores nuttede krølletop – jaaaa Christopher! Hvem ellers hehe.. Han er bare ikke så krøllet mere, men stadig virkelig nuttet! Jeg tror, at efter jeg så et klip med ham, hvordan han var overfor sine søde stopherlovers (fans) og et afsnit “Jeg er Christopher” fangede hans personlighed mig! 

Jeg har aldrig tænkt på ham på den måde udover jeg hørte hans sange i ny og næ i radioen eller til fester. Jeg har altid syntes, at han var en almindelig dansker med en smuk stemme. Men efter det kort og sjovt videoklip – jeg kan ikke huske hvor, men han skulle overraske en fan. Omg det var så nuttet, for fansen var brudt sammen og den måde han håndterede det på var så ned på jorden og sødt! Der fangede han mig! Der tænkte jeg cute fyr og ikke mere.

Lang tid efter kom hans dokumentar program om ham. Her kunne man se hans forskellige sider som jeg selv har – de seriøse, sjove, spas og ballade, følsomme og det jeg virkelig faldt for var hans VARME – og jeg griner seriøst, når jeg hører ham lave pis med sig selv. Han tager sig selv ikke for seriøst og han virker bare så varm og kærlig! Posivitisme! I like that! A la mig synes jeg hehe..

Jeg opdager så tilfældigt på instagram, at han er i asien like again!

I call this Asian-Loving! Hehe.. Jeg tror, at asiaterne bliver helt vilde med hans stemme og varme udstråling.

Btw he likes Asia! And hopefully Asian people too like myself hehe.. :)

Lige mine få tanker om nuttede Chrisser hehe.. 

  

Jeg er så priviligeret, at jeg er inviteret til store events, så jeg ser ham optræde og færdes rundt blandt kendisser, men jeg har ikke turdet at gå hen til ham direkte eller ud til backstage. Jeg tror, at jeg er for genert, når det kommer til ham, for nu har jeg udtalt en del i pressen, at jeg er vild med ham haha.. Flovt! Sket er sket!

Tak til bl.a. Emilia Holdt for fan-made billedet! Der ligger så mange på instagram! Wow I støtter mit crush på Chrisser! Sødt!

   

 

Kan I have en skøn dag alle sammen! <3 ps. Jeg skal ud og træne! 

Love fra Jeres Sy Lee <3

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: So romantic...! Tivoli, I'm coming again!