SY LEE: Min crazy mad-liste lige efter mit fitness show!

SY LEE: Beauty! Forårsfeber – Goodiebox I love it! 

Honeybees, I ved jo, at jeg er afhængig af skønhedsprodukter, og den her gang er min månedlig goodiebox ankommet og den hedder ‘Forårsfeber’ and yes indeed det er forårsfeber i den goodiebox!

Tjek lige indholdet ud guys! I love it! 

Foto: Sy Lee – GoodieBox – April – ‘Forårsfeber’  (Instagram @SyLeeStarlight)

GoodieBox.dk er et månedligt abonnement, hvor du modtager en goodiebox hjem til din dør hver måned med nøje udvalgte skønhedsprodukter!

Ingen binding, og du kan altid opsige. 

99 kr. pr. måned + fragt/håndtering, og man modtager ALTID produkter for flere hundreder kroner! En smart måde at få dyre skønhedsprodukter til en LAV pris og ovenikøbet afprøve nye lækre skønhedsmærker. Det elsker jeg! Man får kendskab til nye samt de lækre kendte produkter.

Denne måneds Goodiebox inderholder følgende:

Tresemme Perfectly (Un)Done Sea foaming spray 

Et lækkert hårstylingsprodukt til morgenlook hår! Det giver en et messy sassy look og det er silikonefri. Me likey!

Rituals Honey Touch Body

Omg I love body lotions! Jeg er en storbruger og ejer gerne tusindvis af dem og bruger GERNE flere slags på en gang efter badet. Den her body lotion dufter himmelsk af rose og honning.

DM skincare Blue Clay Anti-Cellulite

Døjer du med lidt ekstra fedt på mavsen, kan denne creme stramme dig op. Den giver en opstrammende fornemmelse samt den udglatter hvis du har cellutite.

MeMeMe Cherish Lip and Cheek Tint

En all around røde læber og kinder creator. Den giver en naturlig en rød glød enten på dine læber eller kinder. Den kan justeres efter brug af mængde.

Gosh Long Lasting Eyeliner Pen

En eyeliner er et must-have for all girl! Den her Gosh eyeliner er god, da den holder faktisk ret længe og den er nem at påføre streger uden at tvære ud. A really good one if I may say.

Eucerin Dermarto Clean 3in1 Cleansing Fluid

Denne makeup fjerner og cleanser kan bruges til alt!! Fantastisk til at fjerne ansigts- og øjenmakeup og den er virkelig god til sart hud. Jeg kan virkelig godt lide den her og er fan af dette mærke.

Det var denne måneds goodiebox. I kan se mine forrige goodieboxes -> HER! 

Foto: Sy Lee – Jeg elsker hendes japansk hund, Jade! Ja den er fra Japan! Så nuttet!

Jeg er til min venindes søns fødselsdagsfest! Han fylder 1 år! En veninde der betyder utrolig meget for mig. Hun har kæmpet med at få et barn sidste år og Gud hørte hendes og vores bøn og vupti hun er 40 år og fik sit største ønske! Jeg er så glad for hende og hendes søn! Mennesker som altid vil være i mit liv!

Kan I have en skøn aften! Ses senere på bloggen igen!

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Min crazy mad-liste lige efter mit fitness show!