SY LEE: Stream 'LOADEDCUP' LIVE LIGE NU! Jeg ser det lige nu!

HAUL VIDEO – SY LEE: Must-Haves Summer Beauty! ‘Sun & More’ – Hair & Body

Honeybees, jeg vil lige vise Jer nogle fantastiske skønhedsprodukter, som jeg simpelthen må bruge i løbet af sommeren og varmt anbefale Jer, for jeg ved, at I når I har prøvet dem, så vil I fall in love hehe.. Sommer, sommer… Det er vigtigt for mig at pleje og nære mit HÅR og min KROP året rundt især om sommeren er der ekstra pleje!

Husk ALTID at tage vare på dig selv og pleje dig selv med det bedste – ‘Milk_Shake’ og ‘No Inhition’ er et  italiansk skønhedsmærke. Disse to mærker forhandles kun hos frisørsaloner, og de er til overkommelige priser, som alle kan være med på. Det er faktisk billigt ift. det er et suverænt frisørmærke. Du får i hvert fald noget for pengene, og du får ALTID lækkert, velplejet og sundt hår samt fantastisk kropsplejning.

Foto: Sy Lee – Must-Haves Summer Products for hair and body! (instagram: @syleestarlight)

Lad mig lige introducere Jer for de følgende skønhedsprodukter:

Mærket Milk_Shake har lavet serien ‘Sun & More’ er fantastisk nu her til sommer! Især hvis du skal rejse. Der er alt, hvad en sol elsker skal bruge!

Disse fem er alt hvad du skal bruge henover sommeren eller på din sommer rejse.

Milk_Shake Beauty Mask – En fantastisk hårmaske der beskytter og nærer håret, som har været udsat for meget sol! Den er perfekt, hvis du har været for meget ned i saltvand. En lille mængde i håret, vupti! Your hair is good as new!

Milk_Shake All Over Shampoo – 2in1 shampoo for hår og krop, og den dufter forfriskende! Praktisk hvis man skal rejse! To i en!

Milk_Shake Sun Screen Cream – En velduftende solbeskyttelse med solfaktor 15, der absorberer ind i huden omgående og efterlader ingen mærker og klistrende fornemmelse. Lige akkurat som jeg foretrækker det! Jeg elsker den! Jeg tror faktisk, at det er den bedste solbeskyttelse lotion, som jeg har prøvet, fordi den er så let!

Sidste og ikke mindst er produkt, som er et must-have for mit vedkommende! Jeg elsker at slikke sol!

Milk_Shake Absolute Bronze – Dette vidunderligt produkt fremskynder ens tanning, dvs. smører man sig ind i den og slikker sol, bliver hurtigere brun!

Jeg elsker dig Milk_Shake ‘Sun & More’ FOR YOUR EXISTENCE! <3

  

Foto: Sy Lee – Mine 4 No Inhibition produkter (Instagram @SyLeeStarlight)

Min HAUL-video:

‘No Inhibition’ – En serie der hedder ‘Smoothing’, som er produceret kun for frisørsalonner og kan kun forhandles hos dem. Deres priser ligger lidt over Milk_Shake.

‘No Inhibition’ har flere serier og laver hårpleje- og hårstylingsprodukter for forskellige hårtyper såsom curls, volume, smooth, care etc.

‘Smoothing – some like it smooth’  har jeg de følgende produkter:

‘No Inhibition – Refiller Shampoo’

Denne shampoo er mod kruset hår. Den tilfører utrolig meget fugt og er så god mod virkelig kruset hår.

‘No Inhibition – Refiller Conditioner’

Denne balsam siger sig selv, at den er også mod kruset hår. Den er laver af keratin og passionsfrugtsolie. Jeg har altid kigget efter med keratin indhold især i body lotion. Den her balsam er ret kraftig, at den er så god og fungerer som maske! 3-5 min. i håret and you will love it!

‘No Inhibition – Maracuja Protective Oil’

En beskyttende hårolie med passionsfrugtolie! Jeg elsker den! Jeg bruger den til alt med mit hår. Om den er kruset, hår, før føntørring, udglatning af håret eller bare plejning af håret. Man får et voluminøst, sundt og skinnende look! Seriøst jeg elsker den!

‘No Inhibition – Final Protector’

En varmbeskyttende glansspray, der beskytter alle mine totter, når jeg føntørrer og glatter! Især når jeg føntørrer virkelig! Den er et must-have, da den forebygger skader for udsat af varme! Man får et utroligt skinnende finish look og ens hår føles silkeblødt.

Alle disse produkter i indlægget kan købes online på mange forskellige webshops. Google dem, så dukker de frem. De ligger fra ca. 99kr. og opad. Alle priser er gode og alle kan være med på.

Følg Milk_Shake Facebookside: https://www.facebook.com/pages/Milk_Shake-Danmark/ for nyheder og kampagnepriser samt tjek deres instagram ud -> HER!

Alt i dette indlæg er skrevet af fri vilje! Jeg skriver kun om ting, som jeg kan lide og kan stå inden for. Håber I kan llde mine sommer produkter til hår og krop :)

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Stream 'LOADEDCUP' LIVE LIGE NU! Jeg ser det lige nu!