SY LEE: WHAT A LOVELY DAY! // GOODIEBOX - FEBRUAR // BEAUTY & FITNESS

SY LEE: The new blog design! Do you like it? // My biography // Long day!

Hey honeybees! :) Quick update! Håber I har en fantastisk aften! Jeg kom ret sent hjem. Jeg har fået ordnet en masse ærinder i dag. Bl.a. et møde med BloggersDelight, som udsteder min blog, har givet min blog et nyt design. Coordinator og social media manager, Daniel Ishøj, har hjulpet mig med blog designet. Tusind tak for det søde Daniel! (Daniel er en fantastisk blogger – I kan tjekke Daniels blog ud.) Endelig efter 2 år har jeg et nyt blog design. Det var på tide! Haha. To år med samme design. Haha. I kan høre, hvor busy jeg har været hehe.

Jeg håber, at I kan lide det nye minimalistisk design, der skal afspejle min smag. Jeg kan jo godt lide at skille mig ud, og derfor er bloggen også anderledes i forhold andres bloggere. Min blog afspejler mange af mine sider, hvor jeg kan åbne mig op for alle mulige emner, som jeg vil og fortælle Jer sådan alt.

www.sylee.dk er en cocktail, der har en blanding med alt fra mit liv, og derfor føler jeg, at min blog er ret personlig.

Jeg blev jo Premium Blogger siden december 2014, og det er kun takket være Jer trofaste læsere.

Tusind tak til mine læsere for deres opbakning og interesse for min blog. Uden Jer var min blog ingenting, så et kæmpe tak! Jeg er dyb taknemmelig! 

Jeg håber, at I vil blive ved med at følge mig i fremtiden, og jeg kan love Jer en masse spændende indlæg om mit liv og min karriere, som jeg håber, kan inspirere og motivere Jer, til at tro mere på Jer selv og forfølge Jeres drømme i livet.

Har du nogensinde læst min biografi? Min biografi kan give Jer et indblik i mit liv og min tankegang til bloggen. Jeg håber, at I føler I kender mig endnu bedre ved at læse biografien. :)

Læs Sy Lee’s biografi -> HER

 

Kan I have en fantastisk aften! Jeg har en lang dag i morgen på Fitness Institute, så der skal læses og lave mad til en lang dag i morgen. Jeg elsker min uddannelse som personlig træner! Jeg nyder hvert øjeblik! :) tjek uddannelsen ud, hvis I er interesseret eller vil vide mere om den.

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: WHAT A LOVELY DAY! // GOODIEBOX - FEBRUAR // BEAUTY & FITNESS