SY LEE: Ass selfie WAR! Kim Kardashian GO HOME! (Just kidding)

SY LEE: TAK GUD! Ik’ mere modstand! Skønhedskonkurrencen på plads! JA TAK!

Omg! Kan I huske al den modstand mht. min deltagelse med en af verdens største skønhedskonkurrencer?! Den blev udskudt osv. Ved I hvad, jeg må godt juble nu! Inderst inde vil jeg juble først, når jeg stod i flyveren, men en masse papirarbejde tog hundred år i dag, sponsoraftaler, korropendancen ml. flere parter tog jo en krig.

All paper work done! Jeg tager afsted! Datoerne er fastlagt nu! Jeg gider ikke råbe for meget, for jeg kan simpelthen klare mere modstand!

Jeg arbejder stærkt på at vise Danmark alt på tv-skærmen osv. Men alt det her skal ikke glædes for meget, for alting kan vende 180 grader, det ved jeg alt om!

Men jeg er lettet over, at alt er på plads endnu engang, og lad os se hvad der sker!

Jeg meddeler simpelthen alt på mine sociale og pressen, når jeg står i flyveren! Sådan! Jeg skal være væk i 10 dage og dyste min røv i laser for at gøre Dk stolt! Mit mål er at vinde og nedbryde alle de fordomme og vise at jeg er en værdig repræsentant!

Sy Lee i en af verdens størster skønhedskonkurrencer! I can do it! Win for Denmark og bryde alle de fordomme folk har mod en som mig, der repræsenterer Danmark i noget så stort! Jeg er ligeså værdig! BUM! Ønsk mig held og lykke guys!

Foto: Sy Lee – Mister ********** Denmark (Instagram @SyLeeStarlight)

Jeg har haft en utrolig lang dag med mange møder og telefon opkald og ja papirarbejde! Samt jeg skal læse op til eksamen på tirsdag på Fitness Institute som personlig træner! Mange bolde i luften!

Kan I have en dejlig aften! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

Follow

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Ass selfie WAR! Kim Kardashian GO HOME! (Just kidding)