SY LEE: BLACKOUT! I was drugged! // Pas på Jeres drinks i byen! 

SY LEE: Jeg vil giftes SNART! Sådan skal mit bryllup være!

Kald mig crazy, men jeg vil gerne giftes MEGET SNART!

1

Foto: Sy Lee – Jeg er klar til at stifte familie! (Photo credit: Thorbjørn Fessel)

Siden jeg var 15, har jeg altid gerne villet stifte familie og slå mig ned. Jeg er ikke som de andre drenge og som mine drengevenner. Jeg har ikke behov for at tage ud for at score, for jeg bliver scoret, og jeg orker ikke useriøse dates og henvendelser, og jeg har ALDRIG været til one night stands. Jeg kan ikke lide at spilde min tid på unødvendige personer og ting i livet.

Kald mig boring eller whatever, så ved jeg, hvad jeg vil have hos den rette, og problemet er bare, hvornår kommer den rette siger, at vi skal giftes?!

Jeg er måske en tøs på det her område, men jeg har gennemtænkt mit bryllup allerede som lille barn! Jeg vil gerne giftes på Hawaii ved den klippe, som jeg har stået på tilbage i 2001! Jeg har været på Hawaii en gang i mit liv, og da jeg stod ar her på den klippe dengang som teenager, vidste jeg med det samme, at det var her vielsen skulle foregå! Så smukt!

En mega høj klippe ved en strand ved Honolulu, hvor vandet slog på klippen, når det blæste! Jeg vil gerne have et meget intimt bryllup med mine forældre og min bror, svigerinde, de nærmeste venner… Et bryllup til maks 60 personer, hvor det hele bliver så eksklusivt.

Jeg vil have the honeymoon skal være på Hawaii og the cruiseline fra Hawaii. 7 dage på det mest luksuriøse krydstogt ever, som jeg har været på dengang med mine forældre! Billederne er desværre poloraid og er hos mine forældre.

Alt skal være hvidt og jeg skal selv have hvidt på haha… Og selve festen skal foregå udenfor med det smukkeste dekorationer og kagen skal være gennemført hvid… Jeg har ikke lyst til at dele tingene i detaljer ellers skræmmer jeg “den eneste ene” væk haha…

Kan I se mig blive gift meget snart?! Jeg vil gerne stifte familie soon! <3

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: BLACKOUT! I was drugged! // Pas på Jeres drinks i byen!