SY LEE: I love Baby Lips! (Se mine her!)

SY LEE: Jeg elsker ‘COPINGLIFE’! Vil du have hjælp til dine poseringer og ska du stille op?

Honeybees, har I brug for en mentor/coach, der skal holde dig om ørerne, der tjekker op på dig ofte for at give dig motivation og de rette retningslinjer for at komme i god form, så anbefaler jeg varmt ‘Copinglife‘, der fx kan hjælpe dig med poseringer til fitness show, træne sammen med dig, tjekke op på dig osv. 

Tjek deres facebook side ud -> HER!

De fleste, der stiller op i fitness show har en makker/mentor, der tjekker op på en, så man ikke falder fra. At være på en stram diæt og er i underskud, er rigtigt hårdt. Det gælder om at holde motivationen op. Jeg bruger selv Copinglife, og Christian Baagøe, som I kan se på billedet giver mig ekstra motivation til at stille op! Måske newcomers i Mensphysique på et tidspunkt! ;)

   

 

Foto: Sy Lee – Jeg glæder mig til at skrælle fedtlaget væk! Her øver jeg lidt poseringer vha. Christians hjælp, der har stor erfaring inden for bodybuilding konkurrencer, hvor han selv har stillet op og vundet medalje samt han har en masse atleter han fører frem til sejren. (instagram @SyLeeStarlight) 

Jeg træner med Christian, indehaver af Copinglife, hver anden eller tredje uge, og det er dejligt at have en med så stor erfaring inden for bodybuilding til at motivere en, når man man skal stille op. Det er også hyggeligt :)

Jeg skal ud og træne nu! Kan I have en fantastisk dag, selvom det regner! 

Love fra Jeres Sy Lee <3 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: I love Baby Lips! (Se mine her!)