SY LEE: Jeg vil giftes SNART! Sådan skal mit bryllup være!

SY LEE: “Jagten på det perfekte udseende!” fortsætter! Skønhed er ALT?

Honeybees! “Jagten på det perfekte udseende” den fortsætter! I har læst mine forrige indlæg om min jagt, og hvorfor jeg netop gør og hvad jeg har gjort indtil videre!

Er skønhed alt?! Hvornår er man tilfreds?! At stille op i skønhedskonkurrencer og fitness shows samt gå på den røde løber, vil man da se godt ud ikke? I kan læse mine forrige indlæg ved at søge i søgefeltet “Jagten på det perfekte udseende”, hvis det er.

Jeg kan simpelthen ikke få nok af lækre behandlinger til mit ansigt.

Nb! Jeg har aldrig været under kniven, og jeg har ALDRIG fået botox!

Kan man stræbe efter den perfekte skønhed ved utallige andre behandlinger, der ikke har noget med operationer og botox/restylane at gøre?! Lad os afprøve det og det har jeg gjort i al den tid :)

Jeg laver no commercials for nogen! Alt det her er skrevet af fri vilje!

Dermaroller er et must try!

Kim Kardashian har gjort det og det har fået mig til at gøre og jeg siger Jer, at det gør nas! Men it is worth it!

Pain before beauty!

Foto: Kim Kardashian og Sy Lee – jeg er afhængig af den her Dermaroller behandling. Kim får det hver 6. Uge og det gør jeg også! Drastisk og det er smertefuldt, men det værd! 

Behandlingen er udført hos: Healux-Klinikken

Den her uge står på en masse drastiske behandlinger! Hardcore diæt er lagt, cutting fase er startet – røvsygt hårdt! Sygt træningsprogram er delt på instagram @syleestarlight ;) God fornøjelse!

Ses senere på bloggen igen! Ps. Følg min vej mod “det perfekte”! Mange flere kommende blog indlæg om ALT inden for mig og skønhed :)

LOVE FROM THE ONE & ONLY // SY LEE <3

   

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE: Jeg vil giftes SNART! Sådan skal mit bryllup være!