SY LEE - FORUROLIGENDE: Børn under 16 år der er på sociale medier! // Provokation?!

SY LEE: I love beauty! GoodieBox – Marts – Daily Darlings

Hey honeybees! Så er min goodiebox for marts ankommet i dag, and I just love it! Kan I huske sidste måneds goodiebox “Love love love”, som var fantastisk! Den her er også god, men jeg bruger desværre ikke neglelak og eyeliner hehe.. Men alt andet er fab! Min mama mor glæde af det andet :) 

Jeg elsker konceptet GoodieBox, hvor de sammensætter lækre skønhedprodukter hver måned og boksen bliver sendt direkte til din dør. En fantastisk måde at afprøve nye mærker samt de top favorites hos forbrugerne. Jeg elsker dette koncept og jeg bliver aldrig skuffet! Jeg elsker skønhedsprodukter og jeg elsker at bruge en masse penge på det, men her sparer man en del penge.

GOODIEBOX ABONNEMENT

99 kr pr. måned + fragt/håndtering

Der er ingen bindingsperiode. 

Du kan altid opsige dit abonnement.

Se min goodiebox for denne måned:


Boksen indeholder:

– Glominersls jewl eye pencil

– the Body Shop Fuji Green Tes Body Butter

– Hunan + Kind Hand + Elbow + Foot cream

Denne creme elsker jeg! Det er anden gang den er med i en goodiebox! Den er seriøst fantastisk! Mine fødder, hænder og endds knæ bliver så fine!

– Appeal4 for Goodiebox Neglelak

– Nivea Creme Smooth Shower Cream

– Baru Dreamy Chocolate Hippo (chokolade i boksen til den søde tand hehe..)

– Teapigs Liquorice and peppermint (te breve, jeg elsker te!)

Ps. Jeg har haft en lang dag! Jeg har været i Roskilde og mødtes med en bodybuilder, der skal hjælpe mig i år med mine fitness poseringer. Jeg vil lave et fitness comeback i år! Jeps jeg stiller op IGEN! 

Min bror og svigerinden gav mig en sød gave! En kurve med lækre sager! I love it! Jeg besøgte dem og vores lille prins – nemlig min lille nevø på næsten fire måneder. Hold da op tiden flyver! Han vejer 7,7 kg nu! Jeg kan huske, da han vejede 5,5 kg! 

Kan I have en fantastisk aften! Jeg er så udmattet. 

XOXO // SY LEE <3


Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

SY LEE - FORUROLIGENDE: Børn under 16 år der er på sociale medier! // Provokation?!